Expo Che
Image default
Mode en Kleding

Hoe combineer je een regenjas?

Hoe combineer je een regenjas?

Een regenjas is essentieel voor iedereen die in een nat klimaat leeft. Maar met zoveel verschillende stijlen en materialen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Als het erom gaat de perfecte regenjas te vinden, kunt u het het beste eenvoudig houden.Begin met een basisstijl in een effen kleur. Een slicker of trenchcoat zijn beide goede opties. En kies een regenjas die waterdicht en ademend is. Als u eenmaal uw basis regenjas hebt, kunt u er leuke accessoires als fel gekleurde paraplu’s of sjaals met patronen aan toevoegen. Maar hoe u hem ook wilt stylen, een regenjas is een essentieel onderdeel om droog te blijven, zelfs op de natste dagen.

 

Kies voor een bijpassende sjaal

Een van de gemakkelijkste manieren om je look te mixen is het toevoegen van een sjaal of ander accessoire in een soortgelijke kleur als je regenjas dames. Dit kan helpen om je gezicht op te fleuren en je outfit kleur te geven. Weet je niet zeker welke kleuren goed bij elkaar passen? Een snelle zoektocht op Google kan je helpen een kleurenwiel te vinden dat je laat zien welke kleuren complementair zijn. Als je eenmaal een sjaal hebt, kun je hem op verschillende manieren dragen. Je kunt hem om je nek binden, over je schouders draperen of zelfs als hoofdband dragen. Experimenteer tot je een stijl vindt die je mooi vindt. Met een beetje moeite kun je je outfit van gewoon tot buitengewoon maken.

 

Zorg dat ook je broek en schoenen je beschermen tegen de regen

Als het buiten nat weer is, is het belangrijk om schoenen en broeken te kiezen die u beschermen tegen de regen. Waterdichte schoenen en laarzen zijn een must bij nat weer, omdat ze uw voeten droog houden en voorkomen dat u uitglijdt op natte oppervlakken. Als u in plassen of modder loopt, zorg dan voor schoenen met goede tractie zodat u uw voet niet verliest. Kies voor een broek van waterdicht materiaal zoals nylon of Gore-Tex. Zo blijven uw benen droog en comfortabel, zelfs als u in een stortbui terecht komt. Met het juiste schoeisel en de juiste kleding kunt u genieten van het buitenleven, zelfs als het weer niet meewerkt. De perfecte combinatie dus samen met een regenjas kind.

 

Kijk ook eens naar een paraplu

Zoals het gezegde luidt: “April Buien brengen mei bloemen.” Maar hoe zit het met de april buien die niets anders brengen dan nat haar en koude schouders? Als het buiten vreselijk weer is, maar je er toch mooi uit moet zien, wanhoop dan niet. Een beetje creativiteit met je regenkleding kan van een sombere wandeling naar de metro een modeshow maken. Beschouw je paraplu als een parasol, je hoed als een baret en je regenjas als een cape, en je bent goed op weg om hoofden te laten draaien op een sombere dag. En vergeet de handschoenen niet! Een goed paar waterdichte handschoenen houdt je handen warm terwijl je sms’t of een taxi belt. Met een beetje fantasie kan zelfs slecht weer een kans zijn om je stijl te laten zien.