Expo Che
Image default
Groothandel

Kent u deze gespecialiseerde online drankenhandel al?

Bent u liefhebber van nationale en internationale wijnen, champagnes, likeuren, aperitieven en digestieven? Dan tippen wij u graag de webshop van online drankenhandel Le Grain Noble. Hier vindt u alles om uw innerlijke sommelier tevreden te stellen. Le Grain Noble is in de eerste plaats wijnspecialist. Ze importeren alleen de beste wijnen van over de hele wereld. Wist u bijvoorbeeld dat Argentinië producent is van heel wat lekkere wijnen? De rode wijnen afkomstig uit dit land passen bovendien perfect bij een stukje rood vlees, nog zo’n Argentijnse specialiteit. Ook dichter bij huis zijn er heel wat excellente wijnen terug te vinden. Denk maar aan de klassieke landen zoals Duitsland, Italië, Spanje en – met stip op één – Frankrijk.

Hier vindt u een drankje naar ieders smaak

Iedere wijn, heeft een verschillende smaak. Dat heeft te maken met de druivensoort, de standplaats van de ranken, het aantal uren zon, en het productieproces. Bent u op zoek naar wijn met een specifiek smakenpallet, of wijn die perfect past bij het gerecht dat u voor ogen heeft? Aarzel dan niet om de zaakvoerders van deze online drankenhandel te contacteren. Zij geven u met plezier advies en bekijken welke wijn past bij uw specifieke vraag. Bekijk ook zeker eens hun overige drankenaanbod. U vindt er heerlijke aperitieven om te schenken aan uw gasten, en zoete likeuren die perfect zijn om een geslaagde avond af te sluiten. Wie af en toe een glas whisky lust, vindt beslist zijn gading in het gevarieerde assortiment. Van bekende tot minder bekende, maar daarom niet mindere lekkere, whisky’s, u vindt het er allemaal.

Haal een uniek product in huis

We zetten alvast de whisky van het merk Ben Nevis in de kijker. Deze whisky wordt geproduceerd in Schotland. Moeten we nog meer zeggen? Schotland is de heimat van vele whiskydistilleerderijen en is een van ’s werelds grootste uitvoerende producten van het vloeibare goud. Wat de whisky van Ben Nevis zo bijzonder maakt, is dat er gebruik wordt gemaakt van water afkomstig van de gelijknamige berg. Dat zorgt voor een unieke smaak, die u nergens anders zult terugvinden. Het is slechts een van de vele dranken die u kunt verkrijgen bij deze gespecialiseerde online drankenhandel.