Expo Che
Image default
Onderwijs

Systemisch werk? De eerste verdieping

Een zinvolle kennismaking met systemisch werken heb jij daar interesse in? Bij De Eerste Verdieping kun je snel terecht. Bij systemisch werken wordt gekeken naar de invloed van al die relaties die je in het leven hebt. Op het gebied van werk, familie, opvoeden, geld, hobby’s et cetera. In een gunstig geval geven deze ‘systemen’ waar je in zit positieve kracht, voldoening en energie. Maar in een negatieve situatie is eerder sprake van irritatie en stagnatie. En dit kan weer allerlei nare gevolgen hebben. Je kunt dan denken aan chronische vermoeidheid, saaie routine, stress en ook lichamelijke ongemakken. Het primaire doel van systemisch werken is dat je inzicht krijgt in jouw persoonlijke toestand en context. Er worden je handvaten aangereikt om dingen te veranderen als je dat wilt. En er wordt ruimte gecreëerd zodat jij processen in gang kunt zetten die naar nieuwe doelen en ervaringen leiden.

NLP opleidingen

Is het jouw droom practitioner NLP te worden? De Eerste Verdieping kan je helpen deze droom te verwezenlijken. In de opleiding tot NLP practitioner leer je in feite hoe je door jou gewenste veranderingen voor elkaar krijgt. Het maakt niet uit om wat voor soort veranderingen het gaat. De één streeft ernaar die bagage uit het verleden nu eindelijk eens achter zich te laten. De ander wil groeien en alles uit het leven halen wat er in zit.

NLP kan je instrumenten aanreiken om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Een uitgangspunt is bijvoorbeeld een positieve blik met aandacht voor al je talenten. Je hoofd en hart meer op één lijn krijgen is ook belangrijk. Wist je dat zeker 90% van alles wat jij denkt, voelt en doet op een onbewust niveau wordt aangestuurd? Als jij graag wat meer wilt weten over dit soort processen, is NLP echt iets voor jou. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij De eerste verdieping. Het telefoonnummer is 015-2125125, mails stuur je naar info @ 1e-verdieping. nl.

https://www.1e-verdieping.nl