Expo Che
Image default
Onderwijs

Alles wat je wilt weten over de opleiding BKB (basiskennis boekhouden) van Fabius

Bij de opleiding Fabius BKB leer je alles wat je moet weten om in de boekhouding aan het werk te kunnen gaan. Omdat elk bedrijf in Nederland met boekhouding te maken heeft is deze opleiding veel gevraagd. Om aan deze opleiding te kunnen beginnen hoef je alleen Nederlands te kunnen spreken en schrijven. Het niveau is vergelijkbaar met MBO 3.

Wat leer je op de opleiding BKB van Fabius?

Op deze opleiding wordt je opgeleid tot medewerker van de financiële administratie. Dat betekent dat je onder meer leert om de balans op te maken en het eigen vermogen te berekenen. Naast BKB kun je bij Fabius ook de opleiding Basiskennis Calculatie volgen. Daarna kun je verder leren voor je Praktijkdiploma Boekhouden.

Hoe lang duurt het?

Bij Fabius rond je je opleiding BKB al na tien weken af. In die tien weken volg je één les per week van drie uur. Je kunt je inschrijven voor een ochtendcursus of een avondcursus. De dag waarop je les hebt is afhankelijk van de plaats waar je je opleiding volgt.

Wat kost het?

Bij Fabius kost de opleiding BKB slechts €525,-. Dat is in vergelijking met andere aanbieders een scherpe prijs. Met deze opleiding kom je in aanmerking voor een belastingvoordeel van ten minste €100,-, zodat je uiteindelijk maar maximaal €425,- kwijt bent.

Hoog slagingspercentage

BKB van Fabius heeft een slagingspercentage dat aanzienlijk hoger ligt dan het gemiddelde. Het landelijk gemiddelde van vergelijkbare opleidingen is 80,6%. Bij Fabius rond 88,3% van de studenten de opleiding succesvol af.

Door het hele land te vinden

Fabius biedt de opleiding BKB aan in meer dan vijftig locaties in heel het land. Kijk op de website van Fabius waar de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt is.