Expo Che
Image default
Woning en Tuin

Merken en leveranciers binnendeuren

Deuren zijn zo vanzelfsprekend. Toch zijn ze heel bepalend voor de uitstraling van je huis. Naast dat je uit verschillende materialen en formaten binnendeuren kunt kiezen, zijn binnendeuren van diverse merken verkrijgbaar.

Welke merken produceren onder andere deuren? Er zijn natuurlijk talloze leveranciers, daarom noemen we er een paar.

Bruynzeel

Bruynzeel is een merk dat onder andere keukens, badkamers en andere producten voor in huis ontwikkeld. Zo ook deuren. Op dit gebied zijn er twee typen deuren te onderscheiden, waaronder de hardglazen deur en de vouwdeur. Beiden typen zijn in diverse modellen verkrijgbaar.

Het voordeel van deuren van dit merk is dat de deur eenvoudig zelf te monteren en de plaatsen is. Het zijn deuren die goed te combineren zijn met diverse stijlen. Een hardglazen deur geeft een stijlvolle en ruimtelijk effect, omdat het veel licht doorlaat. De vouwdeur geeft – met name in kleinere ruimtes – ruimtebesparing en is verkrijgbaar is verschillende kleuren en dessins.

Astra

Astra is een Duits bedrijf dat deuren ontwikkeld. Deuren van dit merk zijn verkrijgbaar in uiteenlopende modellen en kleuren. Zowel voor een nieuwbouw- als voor een bestaande woning. Bijvoorbeeld een compleet gladde deur, maar ook glazen en houten modellen. Voor ruimtebesparing hebben ze schuifdeuren beschikbaar. Oftewel ze hebben een uitgebreid aanbod.

Svedex

Svedex is een Nederlands producent die binnendeuren en binnendeurkozijnen levert. Ze leveren deuren in heel Europa. De deuren van Svedex zijn gericht op het interieur. Deuren moeten hier zoveel mogelijk bij aan kunnen sluiten. Zij zijn dan ook heel erg gericht op stijl.

Om hierop in te spelen heeft Svedex drie (woon)stijlen aangehouden. Elke stijl heeft deuren en designs die hierbij passen. Dit zijn de stijlen Casual, Elegant en Passie. Alle soorten en materialen komen voorbij.

Weekamp

Weekamp deuren is een Nederlandse producent op het gebied van deuren. Ze staan voor kwaliteit en hebben een uitgebreide keuze aan deuren. Verschillende modellen, maten, constructies, bijpassend deurbeslag en andere mogelijkheden. Daarbij kun je de deuren afhang klaar bestellen.

Stiho is een leverancier die tevens binnendeuren van het merk Weekamp levert.

http://www.deurenshop.com