Expo Che
Image default
Auto

123 Theorie biedt de beste voorbereiding op het auto theorie examen

Het theorie examen in 1 dag doen, dat is wat 123 Theorie jou biedt. En dan bedoelen we ook echt 1 dag. Je hoeft van te voren niet te studeren. Je hoeft geen boeken aan te schaffen. En je hoeft ook niet meerdere keren naar de les te komen. Alles vindt op één en dezelfde dag plaats. Dat kan volgende week zijn, maar ook volgende maand als dat beter uitkomt.

Vroege start

We beginnen vroeg zodat we de echt hele ochtend de tijd hebben om jou en je medeleerlingen de belangrijkste verkeersregels en -voorschriften uit te leggen. Dit gebeurt op een leuke en ontspannen manier. Van stress en haasten is geen sprake. Natuurlijk komen de verkeersborden voorbij en je maakt kennis met echte examenvragen. Je mag logischerwijs pas je praktijkexamen doen als je geslaagd bent voor het theorie examen. Het theorie examen wordt georganiseerd door het CBR: Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Doel van het theorie examen is aan te tonen dat je gevaar op de weg herkent, dat je op de hoogte bent van de verkeersregels en dat je laat zien verkeersinzicht te hebben. Want pas dan kun je natuurlijk echt veilig de weg op!

Rotterdam of Arnhem

Je zoekt een professioneel adres voor theorieles in Rotterdam. Welkom bij 123 Theorie! Onze docenten zorgen ervoor dat jij zo goed mogelijk wordt klaargestoomd voor het auto theorie examen. Dit examen bestaat uit twee hoofonderdelen. Allereerst komt gevaarherkenning aan de orde. En de verkeersregels en verkeersinzicht zijn natuurlijk ook belangrijk. Je beantwoordt alle vragen via een computerscherm.

Zes soorten vragen

Er zijn zes soorten vragen: sleepvragen, single-sleepvragen, invulvragen, hotspot-vragen, ja/nee-vragen en meerkeuzevragen. Als je kijkt op www.cbr.nl zie je verschillende uitlegfilmpjes staan. Die behandelen de stappen die jij moet zetten voor het examen en ook zie je hoe de examenzaal eruit ziet. Belangrijk om te weten: op het examen moet je een geldig paspoort of een geldige id-kaart bij je hebben. Hoe alles precies in z’n werk gaat, krijg je ook uitgelegd door de 123 Theorie-docenten.

 

 

https://www.123-theorie.nl/