Expo Che
Image default
Auto

Zo maak je de buitenkant van je wagen schoon

Op zoek naar hoge kwaliteit autoreiniging producten? Truckwash 1 is gespecialiseerd op het gebied van professionele reinigingsmiddelen. Niet alleen in onze truckwash zelf, maar ook voor het zelf onderhouden van voertuigen kan je bij ons terecht. Voor het zelf onderhouden van je voertuig heb je wel kwalitatief goede reinigingsmiddelen nodig en geen middelen met een slechte kwaliteit. Autoreiniging is nodig om je auto of voertuig schoon te houden. We hebben verschillende autoreiniging producten in ons assortiment opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan het middelen voor de binnenkant- en buitenkant van de auto, maar ook om krassen te verwijderen en hardnekkig vuil te verwijderen. Wanneer ja alle producten wilt bekijken dan surf je naar truckwash1.nl.

Alcoa velgen reinigen

Alcoa velgen reinigen vraagt om een speciale aanpak. Alcoa® Wheels worden namelijk vervaardigd uit een blok hoogwaardig en corrosiebestendig aluminium. We zien deze wielen steeds vaker bij zowel trekkers als opleggers. Dit type velg staat erom bekend dat ze sterk en licht zijn en een mooie uitstraling hebben. Voor het opknappen van Alcoa velgen kan je langskomen bij onze locatie in Roosendaal of Rilland, maar je kan ook zelf de velgen reinigen met speciale producten uit onze webshop.

De autoramen schoonmaken?

Wil je de autoramen schoonmaken? Dit kan je doen met de Clear Vison Window Cleaner van Great-Lion. Dit is een speciale glasreiniger die eenvoudig vet, vuil en andere verontreinigingen verwijdert. Het product heeft een sterke reinigende kracht met een streeploos resultaat. Hiermee heb je weer een kraakheldere ruit. Natuurlijk hebben we nog veel meer producten in onze webshop! Neem gewoon eens een kijkje en laat je verrassen.

https://www.truckwash1.nl/