Expo Che
Image default
Auto

De voordelen van een bestelwagen leasen

Een bestelwagen leasen is tegenwoordig niet vreemd meer. Enkele jaren geleden was het nog niet zo gewoon om een bestelwagen te leasen, maar door de jaren heen kiezen steeds meer bedrijven ervoor. Niet heel vreemd ook, want er zitten veel voordelen aan een bestelwagen leasen. Zo heb je aanzienlijk minder administratie, geen kosten voor afschrijving of aanschaf van een bestelwagen en kun je nieuw blijven rijden, zodat je altijd een goed betrouwbare bestelwagen tot je beschikking hebt. Kortom, een bestelwagen leasen is voor veel bedrijven een vanzelfsprekende keuze.

Het voordeel van een ruime keuze

De markt van het zakelijk leasen groeit en dit betekent dat het aanbod van leasemaatschappijen ook steeds verder groeit. Hierdoor heb je een uitgebreidere keuze dan enkele jaren geleden. Niet alleen zijn er meer merken en modellen te leasen, maar er zijn ook diverse uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit drie lengten en drie carrosserieën wanneer je kiest voor Peugeot Expert lease. Dit betekent dat je altijd een uitvoering kunt leasen die goed tegemoet komt aan je behoeften. Ieder bedrijf stelt andere eisen aan de bestelwagen en voor elke onderneming is er tegenwoordig een uitstekende bestelwagen te leasen.

Maak je keuze bewust

Als je eenmaal hebt gekozen voor een bestelwagen die je wilt gaan leasen, dan is het natuurlijk heel verleidelijk om gewoon te kiezen voor de eerste de beste leasemaatschappij die deze bestelwagen aanbiedt. Dit is niet verstandig, want het kan je veel extra geld kosten. Leasebedrijven stellen zelf hun leasetarieven op. De meeste leaseondernemingen blijven wel in dezelfde prijsklasse zitten, maar er zijn er ook die hogere tarieven rekenen. Het kan tot wel honderden euro’s per jaar schelen. Besteed daarom goede aandacht aan het vergelijken van de prijzen en bekijk ook de algemene voorwaarden, de leasevorm, de looptijd en andere zaken die belangrijk zijn bij het leasen.

https://www.bestelwagenleasen.nu

Gerelateerde artikelen

Waarom je zou moeten kiezen voor zakelijk leasen

Hoe kan je het beste een bedrijfswagen leasen

Wat is de beste optie voor aanschaf van een bedrijfsauto?