Expo Che
Image default
Mode en Kleding

Stoomcursus tot modeadviseur? Doe deze Mode opleiding!

Op zoek naar een goede Mode opleiding waarbij je alle kanten van de modewereld bestudeert? Dan ben je bij de opleiding Modeadviseur bij Detex Opleidingen zeker aan het juiste adres. De cursus geeft je een krachtige basis om jouw klanten het juiste kledingadvies te geven. Vanwege het diverse programma, is deze Mode opleiding interessant voor iedereen die in de modebranche werkt of gaat werken. Iedereen is uniek en voor elke figuur, persoonlijkheid en gelegenheid gelden andere kledingregels. Bij deze opleiding leer je deze in korte tijd te begrijpen.

Het schema van deze Mode opleiding

De cursus is opgedeeld in vijf onderdelen, die elk een dag in beslag nemen. De eerste dag concentreer je jezelf op Visual Merchandising. Hierin staat de winkel centraal en wordt uitgelegd hoe je deze het beste kan inrichten en wat de redenen hiervoor zijn. Op de tweede dag vergroot je jouw kennis op het gebied van textielwaren. Bij Textielwarenkennis leer je over de eigenschappen van elke soort textiel, zodat je jouw adviezen aan klant ook kan motiveren met basiskennis. Dag drie gaat over Assortimentskennis, waarin je de collectie tot in de puntjes leert kennen. Bij de vierde module, Imago Styling, krijg je inzicht in wat mode nou precies is en komt, onder andere, de geschiedenis van mode en verschillende stijlen aan bod. Op de laatste dag krijg je de training De Nieuwe Verkoper. Op deze slotdag ligt de nadruk puur op het verkoopaspect en het stellen van de juiste vragen aan de klant.

Behaal jouw diploma en ga aan de slag!

Deze Mode opleiding wordt afgesloten met een examen. Als je dit examen met een voldoende afrondt, krijg je het diploma Detex Modeadviseur. De startdata zijn vanaf 16 september 2019 en de vijf bovengenoemde modules vinden allemaal plaats op de school van Detex in Doorn. De kosten zijn al vanaf €203 (exclusief BTW) per persoon, inclusief lesmateriaal. Detex hoopt natuurlijk dat je overtuigd bent en dat je jezelf snel inschrijft via de website!

https://www.detex.nl