Expo Che
Image default
Dienstverlening

De beste DC-charging voor particulieren en bedrijven in Antwerpen

Elke eigenaar van een elektrische wagen heeft vast al eens gevloekt omdat hij zijn wagen nodig had, maar deze nog aan het opladen was. De lange oplaadtijd is zonder twijfel hét grootste nadeel van een elektrische wagen. Het duurt doorgaans uren voor de batterij van uw elektrische wagen weer vol is. Tenminste, wanneer u een “trage” lader of AC-charger gebruikt. Maar wist je dat er ook laders zijn die deze klus al in een half uur of slechts enkele minuten klaren? Het klinkt als een droom, maar het is wel degelijk werkelijkheid. Electrowerken de Proft in Lebbeke is hét bedrijf voor DC-charging in Antwerpen. Particulieren en bedrijven kunnen bij hen terecht voor zulke supersnelle laders.

Uw wagen opladen in een mum van tijd

Misschien heeft u zich al eerder afgevraagd waarom het zo lang duurt voor uw elektrische wagen is opgeladen. Dat komt doordat de stroom die van het net komt AC is, en deze stroom moet omgezet worden naar DC vooraleer uw batterij deze kan opnemen. De meeste laders voor elektrische wagens zijn AC-chargers, waarbij de stroom van AC naar DC wordt omgezet door een ingebouwde omvormer in uw wagen. Deze omvormer is niet gemaakt om grote hoeveelheden stroom tegelijkertijd om te zetten. Bij een DC-charger gebeurt deze omzetting nog voor de stroom uw wagen bereikt. De stroom moet dus niet meer omgezet worden door deze omvormer en kan daardoor de batterij veel sneller bereiken. Dit topbedrijf wil DC-charging meer toegankelijk maken in Antwerpen, zodat iedereen van deze snelle stroom kan genieten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag meer informatie over DC-charging of dit bedrijf in Antwerpen? Ga dan snel naar hun website en ontdek alles wat u wilt weten. U vindt er ook hun contactinformatie om vragen te stellen of een afspraak te maken. Vraag ook zeker uw vrijblijvende offerte aan. Zo weet u alvast wat u kan verwachten. U zult zien dat DC-charging zijn geld volledig waard is!

https://electrowerkendeproft.be/