Expo Che
Image default
Bedrijven

Een gekke kerst

Kerst is vaak voor vele mensen het familiefeest van het jaar. Er wordt veel gefeest en gedronken met de gehele familie. Het mooiste is dat iedereen voor deze tijd van het jaar weer bij elkaar komt. Zelfs als er familie in het buitenland woont vliegen deze over om toch het familiefeest mee te vieren. Maar vaak is het dan toch zo dat iedereen super netjes gekleed komt voor dit familiefeest. Door een trend van de afgelopen jaren is daar wel verandering ingekomen. De trend die de afgelopen jaren namelijk omhoog kwam was de kersttrui. Door deze trend is het voor ons zo belangrijke familiefeest een stuk gezelliger geworden. Het is minder formeel geworden en meer gezellig. In dit artikel zal er meer verteld worden over de wereld van kersttruien.

Zoals al gezegd is de kersttrui de nieuwe trend op het gebied van kerst. Je kan de truien zo gek nog niet bedenken.  Ze zijn er met rendieren en bijvoorbeeld een kerstboom. Maar ook gepersonaliseerde kersttruien zijn nieuw. Door de kersttrui een persoonlijke boodschap te geven die misschien alleen jij en je familie begrijpen wordt het nog gezelliger. Naast de standaard kersttrui is er ook de grappige kersttrui. Met de grappige kersttrui wordt het dus allemaal nog leuker want het ziet er wat echter uit. En wie wilt er nou niet een rendier met een gek pakje op een levendige trui zien! Naast dat het dus gezelligheid bied, bied de kersttrui ook een andere belangrijke functie. Het bied namelijk ook warmte en dat is erg belangrijk voor in de koude tijden. Want het is allemaal leuk en aardig hoe de trui eruit ziet, maar hij moet ook warmte bieden. Het is immers waar de trui oorspronkelijk voor ontworpen is.

De kerst wordt dit jaar dus nog leuker met de lelijke foute kersttrui. Het advies is dan ook om met de hele familie een kersttrui te halen en te kijken welke het meest fout is. Er ontstaat dan een soort gezellig wedstrijdje met kerst.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/