Expo Che
Image default
Groothandel

Ontdek alle tuinbenodigdheden bij deze expert in Mechelen

Heeft u groene vingers? Of wilt u gewoon lekker in de tuin aan de slag? Dan zit u bij Spoelders in Mechelen goed. Deze tuinwinkel in Mechelen heeft een ruim en divers assortiment aan tuinbenodigdheden. Bent u een beginner als het gaat om tuinieren? Of juist een ervaren tuinman? Dat maakt bij deze tuinwinkel niet uit. Ze hebben zeker wat u zoekt, want ze hebben alles wat u nodig hebt om van uw tuin een mooi plekje te maken.

Alle producten die verkrijgbaar zijn bij deze tuinwinkel

Ben je op zoek naar een tuinwinkel in Mechelen, waar u tuinbenodigdheden kunt kopen? Dan zit u bij Spoelders goed. In hun assortiment vind u onder meer:

  • Verschillende zaden: van groente tot aan bloemen, maar ook biologische zaden
  • Bestrijdingsmiddelen: alles om onkruid tegen te gaan, maar ook ongedierte
  • Tuinbenodigdheden: alles om uw tuin netjes te maken en te onderhouden
  • Ultrasone ongedierteverjagers: biedt bescherming tegen onder meer muizen en ratten
  • Groenteplantjes en tuinkruiden
  • Meststoffen: compleet samengesteld
  • Kruiwagens

Dit is een kleine opsomming van alle tuinbenodigdheden en producten die u kunt kopen bij deze tuinwinkel in Mechelen. Zo vindt u in hun winkel in Hombeek een nog grotere collectie. U heeft dan alles in huis om uw hobby voor te zetten of gewoon om inspiratie op te doen.

Aarzel niet en neem contact op met deze aanbieder

Wil je tuinbenodigdheden kopen in de buurt van Mechelen? Ga dan zeker eens naar Spoelders in Hombeek. De specialisten van dit bedrijf geven u graag advies bij de aanschaf van alles voor in uw tuin. Naast deze benodigdheden kunt u ook bij hen terecht voor andere dingen. Naast tuinwinkel is dit bedrijf ook een groothandel. Ze bieden namelijk een breed aanbod aan dier-, agro- en bakproducten aan. ook voor land- en tuinbouw hebben zijn verschillende producten. Deze zijn onder meer paardenvoeders,, granen, meststoffen en zaden. Alles is ook nog eens gekeurd.

https://www.spoelders.be/nl/home