Expo Che
Image default
Woning en Tuin

Voorzie uw woning van een mooie boomstamtafel van de specialist

Om een woning helemaal als thuis te laten voelen, wilt u deze voorzien van passend interieur. IQonya is dé leverancier van natuurlijke boomstamtafels in de omgeving van Rotterdam en helpt u graag aan exclusieve houtproducten. Door een robuuste boomstamtafel te laten maken, maakt u uw woning helemaal af. De tafel wordt volledig naar wens ontworpen. Kiest u voor olijfhout, jeneverbeshout of eucalyptushout? En hoe groot wilt u dat de tafel is? Dit zijn een aantal zaken waar de experts van IQonya rekening mee houden als u ze uw boomstamtafel ontwerpen. Na de ambachtelijke vervaardiging geniet u jarenlang van uw nieuwe tafel, doordat het wordt afgewerkt met Tungolie of Sklytlak. Het tafelblad is zo goed beschermd tegen vocht en vuil.

Maak een afspraak en geef uw wensen voor een boomstamtafel door

U wilt een boomstamtafel op maat laten maken bij een specialist. Een professioneel bedrijf maakt deze volledig naar uw wensen. U kiest de houtsoort, zoals: olijfhout, jeneverbeshout, eucalyptushout of cederhout. Alle houtsoorten waarmee dit bedrijf werkt zijn duurzaam verkregen. De experts van IQonya luisteren graag naar uw wensen en maken voor u een boomstamtafel op maat. Gaat uw voorkeur uit naar een salontafel of eettafel? En kiest u voor een licht of donker tafelblad? Er is van alles mogelijk bij deze specialist. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken in de showroom in Rotterdam. Dan weet u zeker dat er een prachtige boomstamtafel ambachtelijk voor u wordt vervaardigd.

Laat uw boomstamtafel volledig naar wens maken

Wilt u iets nieuws toevoegen aan uw interieur? Kies er dan voor een prachtige boomstaltafel. Dan wilt u natuurlijk dat deze volledig aan uw wensen voldoet. Kies daarom voor de specialisten van IQonya. Zij hebben jarenlange ervaring met het ambachtelijk vervaardigen van tafels met een blad van boomstam. En wist u dat dit alleen gebeurt met duurzaam verkregen houtsoorten? Elk item dat wordt vervaardigd in de werkplaats van dit bedrijf is uniek. En bovendien geeft u hout met een mooie boomstaltafel een tweede kans. Wilt u een tafel op maat laten maken door IQonya? Maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Rotterdam.