Expo Che
Image default
Bedrijven

Designmeubels voor elk modern interieur

Inspirerende zolder slaapkamer ideeën


De zolder verbouwen is een goede manier om meer ruimte te creeren in huis – je hebt er ineens een hele verdieping met een of meer kamers bij! Een nadeel is wel dat je vaak te maken hebt met schuine daken en lage plafonds. Het kan dan ook een uitdaging zijn om een zolderkamer goed in te richten. Een van de beste opties is om je zolderkamer in te richten als slaapkamer. Slapen op zolder kan erg romantisch zijn! In dit artikel vind je tips over hoe je het beste een zolder slaapkamer inrichten kan.

Slapen op zolder is heerlijk in een prachtig ingerichte zolder slaapkamer – ook als je slaapkamer erg klein is of een schuin dak heeft! Met het juiste meubilair, een goede materiaal- en kleurkeuze voor de aankleding en mooie sfeerverlichting creëer je zo een prachtige rustgevende ruimte.

Industriële slaapkamerideeën

De belangrijkste aspecten van een slaapkamer in industriële stijl zijn natuurlijke materialen, een onafgewerkte look en donkere grijstinten. De ultieme industriële slaapkamer heeft ongepleisterde bakstenen muren, een onbehandelde betonnen vloer, zichtbare snoeren en leidingen en meubels van hout en metaal. Deze Spartaanse basis wordt gecompenseerd met luxeus beddengoed, vloerkleden in natuurlijke tinten en de juiste verlichting. Het geheel vormt een stoere, maar toch heel sfeervolle slaapkamer. Ontdek onze tips voor industriële slaapkamerideeën.

LED vs halogeen

Er zijn verschillende soorten lampen: gloeilampen, TL-buizen, spaarlampen, LED -lampen en halogeenlampen. Vooral die laatste twee worden tegenwoordig in woningen gebruikt. Maar wat is nou het verschil tussen LED en halogeen, en welke lamp kun je het beste kiezen? Dat hangt af van het gebruik, want beide soorten verlichting hebben verschillende voor- en nadelen.

Er zijn veel opties om de perfecte sfeer te creëren in je woonkamer met diverse soorten verlichting, zowel met LED- als halogeenlampen. Vraag jij je op dit moment af: ‘Welke lamp moet ik kiezen?’ Nu heb je alle informatie om een weloverwogen keuze te maken.


https://www.homemeubels.nl/