Expo Che
Image default
Gezondheid

Kom snel te weten of uw gehoor nog goed is met een gratis hoortest

Als u zich ongerust maakt of u alles nog wel goed hoort, dan kunt u dit laten controleren met een gratis hoortest. Als mensen in uw omgeving u erop wijzen dat u erg vaak vraagt om een opmerking te herhalen of dat de tv of de radio wel erg hard staat, dan kan het zijn dat uw gehoor aan het afnemen is. Dat is op zich helemaal niet vreemd. Naarmate we ouder worden, neemt het gehoor af. Jongeren horen bijvoorbeeld hoge tonen die ouderen niet horen. Niet omdat ze per definitie slechthorend zijn maar omdat het gehoor met het klimmen der jaren simpelweg minder wordt. Het is dus aangeraden om op tijd een afspraak te maken voor een gratis hoortest, en hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen.

Zorg dat u mee kunt blijven draaien in de maatschappij

Een slecht gehoor kan zorgen voor een sociaal isolement. U gaat liever niet naar het theater want u hoort niet goed wat er op het toneel wordt gezegd. U luistert liever niet meer naar uw favoriete muziek want uw huisgenoten klagen dat die te hard staat. U ziet uw vrienden niet meer omdat u het lastig vindt om een gesprek te voeren en niet steeds wilt vragen om iets te herhalen. Als deze situaties u bekend voorkomen, maak dan een afspraak bij deze specialist voor een gratis hoortest. Wellicht blijkt daaruit dat u een hoortoestel nodig heeft. Dat is dan misschien even slikken, maar er zal een wereld voor u opengaan en u kunt uw sociale leven weer oppakken.

Kies voor een betrouwbare hoortest

Wanneer u een afspraak maakt voor een gratis hoortest, wilt u natuurlijk zeker weten dat die goed wordt uitgevoerd. Ga daarvoor naar Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Zij hebben ervaren audiciens in dienst die uw gehoor goed kunnen testen tijdens deze gratis hoortest. Als blijkt dat u inderdaad een hoorapparaat nodig heeft, dan kan dit direct worden aangemeten. Voor service en vervolg hoortesten, die eveneens gratis zijn, kunt u ook bij Hoorcentrum Doudelet terecht. Aarzel dus niet en maak een afspraak voor een gratis hoortest bij deze expert.

https://www.doudelet.be/