Expo Che
Image default
Bedrijven

Het onbetwiste maatwerk van vastgoed beleggen

Investeren in vastgoed lijkt een fenomeen in opkomst, toch gebeurt het al langere tijd. Uw eerste gedachte is misschien dat beleggen en investeren in vastgoed alleen kan als u veel extra geld op de rekening heeft staan. Dat is een misvatting. Ook met een bescheiden geldbedrag kunt u in vastgoed investeren. Een groot voordeel van beleggen in vastgoed is dat het resultaat van de belegging zoveel beter te voorspellen is dan wanneer u in financiële effecten handelt. Het is bijna onmogelijk te voorspellen wat de koers van een aandeel gaat doen (al zijn er mensen die beweren dat ze het kunnen). Bij vastgoed beleggen steunt u op huur en deze ligt van te voren vast.

Investeren in vastgoed is beleggen in uw eigen toekomst

Wist u dat u met een vastgoedbelegging een tweede inkomen op kunt bouwen? Dit tweede inkomen is volledig passief: u krijgt het, maar u hebt er niet voor hoeven werken. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dan hebben we goed nieuws voor u: dat is het niet. Het opbouwen van een tweede inkomen is mogelijk als u bij Center Parcs Vastgoed investeert. Bij dit bedrijf in vastgoed investeren en beleggen, kent een aantal overduidelijke voordelen: allereerst is er sprake van een tamelijk unieke huurgarantie. Voor het rendement van uw belegging bent u hoofdzakelijk van huur afhankelijk, maar niet als u hier belegt: bij dit bedrijf krijgt u huurgarantie en dus garantie op vast inkomen.

Minimaal risico, optimaal rendement

Investeert u in recreatief vastgoed – vakantiewoningen verspreid over Europa en bestemd voor verhuur, – dan investeert u passiever dan ooit tevoren. U loopt namelijk minimaal risico en krijgt er maximaal rendement voor terug. Bij dit bedrijf investeert u met optimaal gemak. U hoeft zich nergens druk om te maken, alles wordt voor u geregeld. U krijgt huurgarantie. Bovendien wordt het onderhoud door het bedrijf geregeld. Ook hier hoeft u niets voor te doen.