Expo Che
Image default
Alarmsysteem

Lockpicking verkennen

Het openen van sloten met geavanceerde lockpick technieken is niet voor iedereen weg gelegd. In de praktijk kan het namelijk erg lastig blijken om een slot op deze manier te openen.

Lockpicking in actie films

De meeste mensen baseren hun mening over lockpicking namelijk door het kijken van actie films. Maar het is nogal voor de hand liggend dat de sport lockpicking hier altijd erg overdreven wordt. Dat is namelijk veel sensationeler dan het realistische beeld van lockpicking. Het kan namelijk makkelijk een paar uur duren voordat je een simpel slot open krijgt.

Zelfs wanneer je al jaren aan het oefenen bent. Elk slot is namelijk uniek en de combinatie van de pinnen binnen in het slot zijn altijd anders. Wanneer je dus lockpicking aan het verkennen bent om er achter te komen of dit geschikt is voor praktisch gebruik. Dan kan ik je dus al snel teleurstellen want dit is dus echt niet zo makkelijk als dat de actiefilms je doen denken.

 

Professionele lockpick beoefenaars

Het is niet voor niets een sport en er worden ook jaarlijks internationale wedstrijden voor georganiseerd. Al zou iedereen het kunnen dan zou dit niet zo spectaculair zijn. Maar mocht je dus wel geïnteresseerd zijn in het beoefenen van deze sport in hobby verband. Dan zijn er tal van leuke websites te vinden over dit onderwerp.

Veel plezier met het ontdekken van deze mysterieuze wereld!

http://lockpicks.be/winkel/lockpick-set/klom-10-stuks-beginners-set/

Gerelateerde artikelen

Lockpicks.nl webshop