Expo Che
Image default
Auto

Wat is de beste optie voor aanschaf van een bedrijfsauto?

Als je voor je bedrijf een auto aan wilt schaffen dan kun je grofweg kiezen uit twee opties. Of je koopt de auto zelf, hetzij nieuw het zij tweedehands. Of je besluit tot zakelijke lease. Deze laatste optie wordt door steeds meer ondernemers verkozen boven de aanschaf van een auto. De redenen daarvoor zijn duidelijk: het heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat je geen grote investering hoeft te doen. Je hoeft geen groot bedrag op tafel te leggen, waarvoor je wellicht een dure lening moet aangaan. Veel banken willen aan een beginnend ondernemer ook zo veel geld niet lenen omdat het nog niet duidelijk is of het bedrijf winst zal gaan geven. En dan kun je dus ook geen bedrijfsauto aanschaffen. Dan is auto leasen zzp een veiliger optie.

Vergelijk aanbieders op het internet Het internet geeft je de mogelijkheden om goed beslagen ten ijs te komen als je voor lease kiest. Stel je gaat voor Mercedes Vito lease. Dan kun je op het internet eenvoudig uitzoeken welke aanbieder de beste prijs biedt voor het leasen van deze bedrijfsauto. Door te vergelijken kun je soms op de totale leaseprijs honderden euro’s besparen. En dat is bij heel veel ondernemers zeer welkom. Ook als je bij voorbeeld meerdere auto’s gaat leasen kun je soms een deal sluiten en goedkoper uit zijn. Goed vergelijken loont vrijwel altijd de moeite en is daarom dus zeer aan te raden. Veel bedrijven doen dit om zo op de kosten van het leasen van een bedrijfsauto te besparen.

Ga voor de beste deal voor jouw bedrijfsauto Natuurlijk zegt de prijs niet helemaal alles. Service en gemak tellen ook zeker mee. Kijk ook goed wat er bij de prijs is inbegrepen. Kan de auto voor onderhoud naar een dichtbij gelegen garage of moet je er ver voor rijden? Krijg je een leenauto als de bedrijfsauto in de garage staat? Dit zijn zaken die zeker voor een ondernemer van groot belang kunnen zijn.

https://www.autoleasenzzp.nl