Expo Che
Image default
Auto

Kortere wachttijd door voorraad auto leasen

Misschien verwacht je dat je lang moet wachten voordat een leaseauto beschikbaar is, nadat je deze hebt aangevraagd. Hier is gelukkig gemakkelijk een oplossing voor te vinden. Het is namelijk lang niet altijd het geval dat auto’s nog gemaakt moeten worden of beschikbaar moeten komen voor lease.

Auto’s voorradig in opslag bij zakelijk leasen

Zelfs de nieuwere modellen zijn vaak al ruim van tevoren grootschalig ingekocht, waarna ze in opslag zijn gezet bij verschillende autobedrijven. Door een leasemaatschappij uit te kiezen die contacten onderhoud met verschillende dealers, kan altijd die specifieke auto worden getraceerd, waar jij je zinnen op hebt gezet. Auto Lease Centrale is een dergelijke onafhankelijke en online intermediair. Het is zo niet nodig om maanden op een leaseauto te wachten. Vaak hoeven ze enkel nog uit opslag gehaald te worden en kun je ze binnen een week reeds ophalen. Ook is het mogelijk om de auto bij je thuis te laten afleveren. Zo wordt je van alle gemakken voorzien.

Geen aanvullende kosten

Een ander voordeel van een leaseauto is dat je met zekerheid weet wat de maandelijkse kosten zijn die je moet betalen. Er komen naast de maandpremie nauwelijks nog aanvullende kosten bij. Door voor een juist contract te kiezen met een aantrekkelijk aantal maanden, waarin je de auto kunt leasen, blijft deze premie laag en aantrekkelijk. Doordat een eerste betaling vaak reeds is volbracht bij voorraad auto leasen, is er al korting op de maandpremie doorberekend. Alle kosten die je voor het gebruik van een auto kunt verwachten, zijn al in de prijs inbegrepen, zoals de afschrijving en rente, de kosten voor mogelijk onderhoud en reparaties en eveneens de verzekeringen zijn gedekt.

 

Voordelen van voorraad leasen

Door je in de mogelijkheden met betrekking tot voorraad auto leasen te verdiepen, profiteer je dus van scherpe tarieven. Bovendien kan een auto uit voorraad een stuk sneller geleverd worden. Een auto leasen is dan ook zeker een aantrekkelijke optie om in je eigen vervoer te voorzien.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/