Expo Che
Image default
Bedrijven

Pallet kopen?

Bent u op zoek naar een pallet die u kunt gebruiken als een zeer duurzame constructieplaat? Deze pallet vindt u bij Eco-bouwmaterialen. Handig wanneer u zich midden in een verbouwing of een renovatie bevindt en nodig heeft voor werkzaamheden in vochtige of droge ruimtes. Misschien bent u bezig met het dak, of zoekt u een pallet waar u de tegels of verpakkingen op kunt leggen. Deze pallets vindt u in de webshop van Ecobouwen. Neem een kijkje en maak een keuze uit de verschillende afmetingen! Het is maar net welke pallet u zoekt. Voor de beste betonstuc zit u bij Eco-bouwmaterialen ook goed. 

Original Greenbuild Board: de nieuwe OSB

Deze pallet wordt ook wel een OBG genoemd. Een Original Greenbuild Board. Dit is een zeer duurzame en sterke constructieplaat die, zoals hierboven al vernoemd, geschikt is voor gebruik bij allerlei omstandigheden. Het maken van een skeletombouw, vloeren, daken, verpakking en nog veel meer. De OBG is dampdifussie-open plaatmateriaal. Hierdoor kan de constructieopbouw ademen. Dat is wel zo prettig! Maar er zijn nog meer voordelen. Door de buigbaarheid van het materiaal van de pallet en het feit dat de E-modules precies gelijk zijn, is er tijdens de verwerking maar weinig afval. De platen kunnen zowel in de breedte als in de lengte gebruikt worden. Hoe? Door de opbouw van de houtchips. Deze pallet is dus zeer handig!

Alles voor een verbouwing met natuurlijke materialen

Voor een duurzame pallet die u voor verschillende werkzaamheden kunt gebruiken is een OGB een zeer goede optie! U vindt hem in de webshop van Eco-bouwmaterialen in verschillende maten. Het is maar net welke u nodig heeft. Eco-bouwmaterialen is dé specialist op het gebied van duurzaam bouwen en verbouwen. Hier vindt u alles wat u maar nodig heeft voor een natuurlijke verbouwing. Van leemverf tot aan isolatiemateriaal, leemverf en nog veel meer! De verbouwing kan starten!

https://www.eco-bouwmaterialen.nl/