Expo Che
Image default
Dienstverlening

Een verzekeringsmakelaar die kennis van zaken heeft nabij Antwerpen

Bent u reeds lange tijd op zoek naar een verzekeringsmakelaar die van wanten weet in provincie Antwerpen? Insuvest, gevestigd te Sint-Job-in-‘t-Goor, bezit over een team vol professionals die u graag meer vertellen over verzekeringen. Het doolhof rond deze wereld kan soms verwarrend zijn en het liefst scheppen deze onafhankelijke verzekeringsmakelaars wat duidelijkheid voor u. Om u de hand te reiken, beschikken ze op hun website over een gebruiksvriendelijke tool. Namelijk een tool die een simulatie voor uw verzekering maakt online. Ongeacht welke verzekering u interesseert, u kunt uw premie laten simuleren voor ze allemaal. Indien u wat meer informatie wilt over mogelijke verzekeringen of beleggen, reis dan eens door naar hun website. Hier voorzien ze reeds een uitgebreide bron aan informatie voor potentiële klanten. Handig, toch?

Dit team aan verzekeringsexperts staat u bij met hun kennis

Heeft u een reis met de auto of motorhome gepland? Denk er dan zeker aan om ook hiervoor een verzekering te voorzien. Ongeacht uw vervoermiddel, deze verzekeringsmakelaar nabij Antwerpen heeft er een oplossing voor. Let wel op dat u het onderscheid maakt tussen een verzekering op het voertuig zelf en een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Wat houdt deze laatste zoal in?

  • Bijstand bij een ongeluk en vervangvoertuig voor 24u
  • Dekking van medische kosten
  • Vergoeding bij blijvende invaliditeit
  • Vergoeding tot €25.000 in geval van overlijden

Wilt u eerder een omniumverzekering voor uw voertuig? Ook daar kunt u bij Insuvest voor terecht. Dit dekt dan eerder de mogelijke, materiële schade aan het voertuig. Bent u geïnteresseerd in één van deze verzekeringen? Gebruik hun online simulatietool. Dit maakt een simulatie van uw verzekering online zodat u een idee krijgt van de financiële zijde.

Bezoek de website van dit verzekeringskantoor

Zoekt u advies over een specifiek onderwerp? Wilt u bijvoorbeeld beginnen beleggen of sparen maar weet u niet helemaal waar beginnen? U kunt steeds een afspraak maken om bij hen langs te gaan op bureau. Hier staat de verzekeringsmakelaar, uit provincie Antwerpen, klaar voor u met kwalitatief advies. Misschien heeft u de simulatie voor uw verzekering online uitgeprobeerd maar is het niet helemaal duidelijk voor u? U kunt ook terecht bij één van hun medewerkers om al uw vragen hierover te stellen. Het verzekeringskantoor heeft eigenlijk een duidelijke boodschap: blijft niet met uw verzekeringsvragen zitten want zij scheppen graag wat duidelijkheid.