Expo Che
Image default
Bedrijven

Friese kwaliteit houtbouw in Assen

Bent u net als wij op zoek naar houtbouw in Assen en omgeving van kwaliteit? Wij wilden graag een tuinhuis (eventueel) met overkapping laten bouwen door een professioneel bedrijf. Maar hoe kies je met welke partij je hiervoor in zee gaat? Wij deden dit op basis van ervaring en voorbeelden uit de praktijk. Oftewel, wat hadden ze al gebouwd en speekt dat ons aan? Zo vonden wij Fries Houtbouw uit Westergeest die met het grootste gemak bereid was om onze houtbouw in Assen te verzorgen!

Over Fries Houtbouw

Fries Houtbouw is een specialist in houtbouw in Assen, maar evengoed in Arnhem of Zwolle. Spreekt hun bouwstijl u aan en wilt u graag door deze Friese jongens een tuinhuis met overkapping of ander soort schuur op maat laten maken? Ze komen alle wensen en ideeën in uw tuin verwezenlijken! Daar kwamen we zelf wel achter tot onze grote deugd. We zagen o.a. deze tuinhuisjes in Emmen en wilden zelf precies zoiets in de tuin hebben.

Toen hebben we contact opgenomen met Fries Houtbouw en voor we het wisten kregen we gratis advies met Friese nuchterheid. Er werd ons niks opgelegd, we kregen juist enorm de ruimte om hier goed over na te denken. Dit zorgde er echter vooral voor dat we nog liever zo snel mogelijk één van die leuke tuinhuisjes uit Emmen in onze tuin hadden staan. Fries Houtbouw werkt dus alleen met zeer hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten én u heeft altijd garantie op een schuur op maat.

Uw schuur op maat laten maken?

Als u ook een schuur op maat wilt laten maken, dan is Fries Houtbouw een fijne partij om dit aan over te laten. En het maakt niet uit waar u woont, want ze doen aan levering en plaatsen door heel Nederland! Voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft u ook een schuur op maat in de tuin staan! Neem gerust contact met ze op of bezoek simpelweg de website om te ontdekken wat ze al eens hebben gebouwd en voor u kunnen betekenen.

Wij zijn een prachtig tuinhuis met overkapping rijker

Wilt u net als wij ook zo’n prachtig tuinhuis met overkapping in de tuin om de zomer lekker onder door te brengen? Fries Houtbouw is in ieder geval absoluut een aanrader. De fijne samenwerking, hun gratis advies met heerlijke Friese nuchterheid en de kwaliteit die geleverd is, hebben ervoor gezorgd dat wij zeer tevreden zijn met ons tuinhuis met overkapping. Bedankt Fries Houtbouw!