Expo Che
Image default
Aanbiedingen

Wat doet een slotenmaker in Den Haag?

We sluiten onze ramen en deuren graag goed af, dat voorkomt dat leden van het inbrekersgilde zich onbevoegd toegang tot onze woning verschaffen en zich tegoed doen aan onze spulletjes. Goed en veilig afsluiten, daarvoor heb je een professionele slotenmaker nodig. De slotenmaker in Den Haag, bijvoorbeeld.

Technieken
Onze sloten worden steeds beter en veiliger. Dat is nodig ook, want ook de dames en heren inbrekers ontwikkelen zich. Sloten die enkele jaren geleden nog veilig genoeg leken, worden met nieuwe technieken toch opengebroken. Moderne sloten zijn uitgerust met kerntrekbeveiliging, wat het inbreken bijzonder moeilijk maakt.

Hoge eisen stellen
Dit alles betekent dat de eisen die aan sloten worden gesteld steeds hoger worden. Hang- en sluitmateriaal wordt in veiligheidsklassen ingedeeld, waarbij de hoogste klasse drie sterren heeft. Uw slotenmaker in Den Haag zal, om genoemde veiligheidsredenen, dan ook bij voorkeur dit drie sterren materiaal bij je installeren.

Adviezen
Niet alleen de sloten op deuren moeten voldoen aan hoge eisen. Ook ramen kunnen voorzien worden van drie sterren sloten. Als je niet zeker weet of je huidige sloten en ramen afdoende beveiligd zijn, is het inroepen van advies raadzaam. De slotenmaker komt graag even bij je langs om het huidige hang- en sluitwerk na te lopen. Hij kan je adviseren wat en waarom er eventueel vervangen moet worden.

Neem dan eens contact op met een vakgerichte slotenmaker in Den Haag of kijk op onze slotenmaker Den Haag google+ pagina