Expo Che
Image default
Bedrijven

VDP is er voor u en uw transport!

Met een vloot van eigen vrachtwagens en een efficiënte 24-uurservice verzorgt VPD meer dan 600 zendingen en afhalingen per dag. Jarenlange expertise, ervaren medewerkers en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom is VPD uw beste keuze als het gaat over transport en logistiek.

Onze binnenlandse distributie in België en Luxemburg hebben een dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. Onze sortering in ons magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten wordt op de volgende werkdag plaats gevonden. Wij maken gebruik van tijdsleveringen, en houden we on ook graag aan! U kunt uw pakketten volgen via Tracking & Tracing, of op POD via internet. We hebben distributiewagens van diverse types. Daarbij zijn de ladingcapaciteiten van 1 tot 30 ton, steeds uitgerust met laadklep. We bieden optimale bereikbaarheid van de wagens, gsm en online boordcomputers. U kunt garanderen op efficiënte dienstverlening door ervaren en getrainde chauffeurs. Als toppunt verzekeren we een sterk beperkt schaderisico.

Last-mile delivery is een term die wordt gebruikt in supply chain management en transportplanning om de verplaatsing te beschrijven van mensen en goederen van een transport hub naar een eindbestemming. Daar maken wij dus gebruik van. VPD heeft door z’n jarenlange ervaring in deze branche de nodige kennis en middelen om het transport van uw goederen efficiënt en professioneel af te handelen. We maken onder andere gebuikt van een high-end informatiesysteem. We hebben doorgedreven organisatietools tot ons gebruik. We werken in een team met hoge mate aan dynamiek en flexibiliteit. We hebben getrainde medewerkers die voor u klaar staan wanneer dat nodig is. We hebben daarnaast ook een grote vloot voor u om alle producten op kwijt te kunnen. Kortom, redenen genoeg om er zeker van te zijn dat wij uw transportproject in no time klaren.

VPD biedt ook maatwerk als dat gewenst is. Zoekt u gerust contact met ons op!

https://www.vpd.eu/