Expo Che
Image default
Dienstverlening

Ooglaseren: veilig en een hoogwaardig eindresultaat

Ooglaseren: veilig en een hoogwaardig eindresultaat

Ooglaseren: veilig en een hoogwaardig eindresultaat. Er komt bij maar liefst 97% van de oogbehandelingen met laser geen complicatie voor. Mochten er zich wel complicaties voordoen dan zijn deze voorbijgaand van aard. De specialisten van Laser Company hebben meer dan 10 jaar ervaring en staan garant voor een veilig en hoogwaardig eindresultaat.’ Uw ogen zijn immers onze zorg’. Soms kan het wenselijk zijn om een vervolgbehandeling te geven om het gewenste resultaat te behalen. In bepaalde gevallen is er een vergoeding voor het ooglaseren mogelijk door de zorgverzekeraar.

Laser Company hanteert een overzichtelijke werkwijze bij het uitvoeren van ooglaseren.

Laser Company hanteert een overzichtelijke werkwijze bij het uitvoeren van ooglaseren. In een vooronderzoek worden de kosten en de mogelijkheden in kaart gebracht. Het vooronderzoek is bij Laser Company kosteloos. Voorafgaand aan de daadwerkelijke behandeling worde de ogen verdoofd met oogdruppels. Hierdoor wordt er tijdens de behandeling geen gevoel van pijn ervaren in de ogen. Daarna kan de behandeling plaatsvinden. Hier corrigeert de oogarts met een laser de vorm van het hoornvlies. Deze stap neemt per oog ongeveer 5 minuten in beslag. De oogcorrectie zelf duurt niet langer dan 15 seconden. Nadat het laseren van de ogen heeft plaatsgevonden controleert de oogarts of alles goed is gegaan.

Ooglaseren: positieve ervaringen

Door middel van ooglaseren kan een oogafwijking op een veilige wijze drastisch worden verminderd. In veel gevallen is het mogelijk de afwijking geheel te verhelpen. Het laseren van ogen klinkt eng maar dat is het zeker niet. Het vormt een veilige en duurzame methode om oogafwijkingen te corrigeren. Veel mensen hebben hier een positieve ervaring mee en dat is goed te begrijpen. Bij Laser Company zijn enkel NL BIG en NOG geregistreerde oogspecialisten. Ze werken met moderne en hoogwaardige apparatuur. Bovendien zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om het uitvoeren van oogcorrecties.

 

Voor meer informatie: Ooglaseren: veilig en een hoogwaardig eindresultaat