Expo Che
Image default
Zakelijke dienstverlening

Specialisten die hulp bieden bij een omgevingsvergunningsaanvraag

Wanneer u graag meer informatie wilt over een omgevingsvergunningsaanvraag, kunt u terecht bij Wiels uit Zwevegem. In Vlaanderen is de bouwvergunningsaanvraag vervangen door de omgevingsvergunning. Dit moet worden ingediend bij het digitale omgevingsloket van de gemeente. Deze wordt vervolgens behandeld door het omgevingsvergunningsdecreet. Wilt u hulp bij een vergunning aanvragen? Deze specialist is in te schakelen wanneer u hulp nodig heeft bij zowel een bouwvergunning of een omgevingsvergunningsaanvraag. Zij starten met het bepalen van de aanpak, verdeling in taken en timing. Ook evalueren zij noodzakelijke informatie en werken zij de aanvraag uit. Op een proactieve manier bespreken zij met u de knelpunten. Als het nodig is wordt er zelfs een overleg geregeld met betrokken partijen omtrent de vergunningsaanvraag.

Hulp op zowel technisch en juridisch gebied

Deze specialist levert het tekenwerk en de plannen omtrent de omgevingsvergunningsaanvraag, indien u dit graag wilt. Zij staan u als ervaren adviesbureau bij met kennis van het omgevingsdecreet op zowel juridisch als technisch gebied. Naast dat deze specialist u informeert en ondersteunt, regelen zij nog veel meer zaken. Zij beschikken over diensten op het gebied van milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening. Hierbij denkt u aan ondersteuning in het geval van planschade. Deze experts beschikken over middelen die u helpen met diverse onderzoeken. Ook op veiligheidsgebied zijn zij u van dienst door een noodplan op te stellen met de mogelijke noodsituaties. U kunt deze specialist ook inschakelen voor een planologisch attest.

Profiteer van jarenlange expertise

U schakelt deze specialist niet alleen in bij hulp voor een omgevingsvergunningsaanvraag, maar ook voor vele andere dienstverleningen. Zo kunt u hier ook terecht voor hulp op zowel technisch als juridisch vlak. Deze specialist helpt u te allen tijde op een professionele manier. Bent u geïnteresseerd in een van de dienstverleningen van deze specialist? Bezoek dan snel de website voor meer informatie of de contactgegevens.

https://www.wiels.be/