Expo Che
Image default
Dienstverlening

Een deskundige asbestinventarisatie inschakelen

Er bestaat heel wat wetgeving rond het thema asbest, zeker nu de Vlaamse Overheid van Vlaanderen een asbestveilige omgeving wilt maken. Zo wordt er verwacht van gebouweigenaren om vanaf 2032 over een asbestattest te beschikken die ze kunnen voorleggen aan potentiële kopers of huurders. Bent u zo’n gebouweigenaar en wilt u het asbest in uw gebouw laten oplijsten? Dan kunt u een beroep doen op het ervaren bedrijf Asbimotion uit Oud-Turnhout. Dit bedrijf voert werkzaamheden uit die bijdragen aan een sneller asbestafbouwbeleid. Als u het bedrijf inschakelt, dan komt er een deskundige asbestinventarisatie langs voor een inspectieronde. Zo wordt het aanwezige asbest in kaart gebracht.

Waarom moet u kiezen voor dit ervaren asbestbedrijf?

Er zijn verschillende redenen waarom u moet kiezen voor Asbimotion uit Oud-Turnhout. Ten eerste speelt de vele ervaring in de sector een belangrijke rol. Daardoor kunt u erop rekenen dat de deskundige asbestinventarisatie op een correcte manier te werk gaat. Ten tweede draagt het bedrijf ‘veiligheid’ hoog in het vaandel. Dat betekent dat er tijdens de rondgang op een zeer nauwkeurige manier te werk gegaan wordt, waardoor de gezondheid van u en de deskundige niet in gevaar gebracht wordt. Een derde reden om te kiezen voor Asbimotion is de efficiënte werkwijze. Het bedrijf zet sterk in op digitalisering, waardoor het eindrapport vlot tot stand komt. Tot slot kan dit asbestbedrijf door de digitalisering van zijn processen een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Ontdek alle diensten op de website van het bedrijf

Als u naar de website van Asbimotion surft, dan vindt u enerzijds meer informatie over wat een deskundige asbestinventarisatie kan doen voor u. Anderzijds leest u meer over de andere diensten die het bedrijf aanbiedt. Ook de contactgegevens vindt u er terug. Op die manier kunt u hen vlot contacteren als u deze experten wilt inschakelen voor het opstellen van een asbestinventarisattest.

https://www.asbimotion.be/