Expo Che
Image default
Woning en Tuin

Tijd voor iets nieuws: vazen van marmer

Zoek je iets kleins om je interieur toch een frisse boost te geven? Dat kun je heel eenvoudig en toch doeltreffend doen met vazen van marmer. Marmer is al heel wat jaren ontzettend populair en in verschillende productvormen te verkrijgen, waaronder dus ook vazen. Daarmee geniet je niet alleen van de bloemen die je erin zet, maar ook van de vaas zelf. Marmer is namelijk een ontzettend luxueus product, wat er altijd ontzettend goed uitziet. In combinatie met de bloeiende bloemen levert dat vaak een prachtig beeld op!

 

Vazen van marmer kenmerken zich door een aantal unieke elementen. Ze zijn namelijk in veel verschillende vormen en kleuren te verkrijgen, maar kennen ook een uitmuntende kwaliteit. Elk van deze elementen spreken we kort met je door, zodat je goed geïnformeerd kunt kiezen voor een vaas van marmer!

 

101 opties in vormen

Met de vele verschillende vormen kies je een vaas die volledig past bij jouw smaak en interieur. Ongeacht of je klassiek of modern woont, een marmeren vaas straalt altijd en vult je interieur perfect aan. Doordat er zoveel vormen zijn, zijn er ook heel veel toepassingen mogelijk. Je koopt een vaas meestal om er simpelweg bloemen in te zetten. Maar wist je dat een marmeren vaas ook perfect dienst kan doen als op zichzelf staand decoratiestuk? Als je gaat voor een grotere vaas, zou je deze zelfs in kunnen zetten als paraplubak! Het hoeft dus zeker niet op te houden bij een vaas om je bloemen in te zetten.

 

Kleurvariaties: van crème tot onyx

Veel mensen zullen marmer kennen van die typische crèmekleur. Natuurlijk mag deze ware klassieker niet ontbreken als kleuroptie bij een marmeren vaas. Voor iedereen die wat anders wil, zijn er ook een hoop nieuwe kleuren beschikbaar. Grijs of zwart kennen we inmiddels wel, maar wat dacht je van rood marmer? Ben je op zoek naar een nog uniekere uitvoering? Denk dan eens aan onyx marmer. Een uitvoering in riviersteen ziet er erg natuurlijk uit.

 

Marmer zorgt voor hoogwaardige kwaliteit

Het echte pronkstuk van een vaas van marmer is het marmer zelf. Dit brengt, naast die fantastische looks, nog veel meer moois met zich mee! Zo heeft marmer een ontzettend lange levensduur door de duurzaamheid van het materiaal. Het materiaal is bijvoorbeeld erg slijtvast, waardoor je vaas lang zijn originele glans behoudt. En wil je je vaas weer oppoetsen? Dat is heel makkelijk. Een marmeren vaas vergt weinig onderhoud en is ook gemakkelijk schoon te maken.