Expo Che
Image default
Auto

Waarom je zou moeten kiezen voor zakelijk leasen

Als je als zzp’er aan de slag gaat dan wil je voor je bedrijf natuurlijk ook een mooie bedrijfswagen hebben. Daarmee kun je je klanten bezoeken en materialen vervoeren. De aanschaf van een bedrijfsauto kan een flinke kostenpost zijn, maar je kunt ook kiezen voor zakelijk leasen zzp. Dit is een veel betere optie, omdat je dan geen grote investering hoeft te doen. Je hoeft geen dure lening af te sluiten met een hoge rente waar je jaren op aan het aflossen bent. Stel dat je de auto total loss rijdt buiten jouw schuld. Dan ben je je auto kwijt maar moet nog wel steeds de lening aflossen. Als de verzekering dan niet voldoende uitkeert blijf je met een flinke schuld zitten.

De Dacia Dokker is een goede keuze

Als je een bedrijfsauto gaat leasen dan heb je keus uit veel verschillende merken en modellen. Welke je kiest hangt natuurlijk af van je eigen voorkeur en wellicht ook van de leaseprijs. Die moet immers betaalbaar zijn. Als je kiest voor Dacia Dokker lease dan heb je een goede auto voor een scherpe leaseprijs. Het is een prima bedrijfswagen waar je goed mee voor de dag komt bij je klanten. Zij zien direct dat je professioneel bent als je met een mooie en zo goed als nieuwe auto komt voorrijden. Dit geeft een veel betere indruk dan een tweedehands gekochte bedrijfsauto waar duidelijk aan te zien is dat er al flink wat kilometers mee gereden zijn.

Daarom is leasen een goede keuze voor een zzp’er

Je kunt goed voor de dag komen in een mooie nieuwe bedrijfswagen zonder dat je hiervoor een grote investering hoeft te doen. Je kunt er een aantal jaren zorgeloos mee rijden en betaalt een vast bedrag per maand plus de brandstof. Dit is een investering die veel gemakkelijker is op te brengen dan een hoge aflossing op een lening voor een auto. Je beslist zelf hoe lang het contract voor de lease duurt en dus hoeveel je per maand betaalt.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl