Expo Che
Image default
Auto

Ik wil graag een auto leasen

Stel je hebt er goed over nagedacht en je wilt graag een auto gaan leasen. Er wordt tegenwoordig veel reclame voor gemaakt en je ziet het wel zitten. Lekker rijden in een nieuwe auto, terwijl je die niet hoeft te betalen als je hem gaat ophalen. Het klinkt allemaal erg mooi en leasen heeft ook veel voordelen. Maar er zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden. Bedenk je in de eerste plaats dat als je bij voorbeeld het volgende: ga je een Volkswagen Caddy leasen dan heb je de komende jaren een maandelijkse betalingsverplichting waar je niet zo gemakkelijk weer van af kunt.

Ik wil autorijden zonder zorgen

Autorijden zonder zorgen is goed mogelijk als je kiest voor private lease. Want alle bijkomende kosten zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Je betaalt een vast bedrag per maand en verder heb je geen extra kosten. Er komen geen rekeningen meer voor de verzekering en voor de wegenbelasting. En ook voor de onderhoudsbeurten hoef je niet te betalen, de rekening daarvoor gaat naar de leasemaatschappij. Ook wanneer er iets stuk gaat of er moet een onderdeel worden vervangen zijn die kosten bij de leaseprijs inbegrepen en krijg je dus geen rekening van de garage. Je kunt gaan en staan waar je wilt, anders dan met een “auto van de zaak” waarmee je meestal maar een zeer beperkt aantal kilometers privé mag rijden.

Ik wil graag in een nieuwe auto rijden

Als je graag in het nieuwste model en type van jouw favoriete merk auto rijdt dan is leasen de ideale oplossing voor jou. Want je krijgt uiteraard de auto die je wilt van de leasemaatschappij, de meeste maatschappijen zijn niet merkgebonden en leveren dus in principe wat de klant vraagt. Natuurlijk is de maandelijkse leasevergoeding afhankelijk van het merk en type van de auto van je keuze. Een middenklasser is natuurlijk flink goedkoper dan de sportuitvoering van een topmerk.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen