Expo Che
Image default
Auto

Een populaire bedrijfswagen om te leasen

Heb je een degelijke en ruime bedrijfswagen nodig en ben je van plan deze te leasen? Dan kan je bijvoorbeeld de Renault Trafic leasen. Dit is een grote wagen die geschikt is als bestelbusje maar ook voor personenvervoer. Leasen is een interessante optie voor bedrijven omdat je niet hoeft te investeren in een nieuwe auto, maar de kosten over langere termijn verspreid worden. Afhankelijk van het leasecontract en het aantal kilometers dat je met de auto wilt afleggen, kan je met leasen goedkoper uit zijn dan kopen. Je krijgt als ondernemer bovendien niet te maken met onverwachte kosten, omdat onderhoud, vervangend vervoer en andere zaken door de leasemaatschappij geregeld worden.

Ontdek de mogelijkheden

Situaties verschillen uiteraard per ondernemer en bedrijf, maar als je graag een duidelijk inzicht in je uitgaven wilt en zorgeloos in een nieuwe auto wilt rijden, is leasen een goede keuze. Probeer dan van te voren wel een goede inschatting te maken van het aantal af te leggen kilometers en of je de wagen alleen zakelijk of ook privé wilt gebruiken. Ook kun je overwegen om te kiezen voor Financial Lease, waarbij jij de economische eigenaar wordt en dus verantwoordelijk bent voor financiële risico’s, maar wat fiscaal voordelig is en je de mogelijkheid geeft aan het eind van de leasetermijn de auto in jouw bezit te krijgen.

Professioneel en praktisch

Een bedrijfsauto moet representatief zijn en dient als een visitekaartje van jouw bedrijf. de Renault Trafic heeft een professionele uitstraling en aantrekkelijke prijs-/kwaliteitverhouding. Hij heeft een praktische en efficiënte laadruimte en is verkrijgbaar met opties om het laden, het transport en de veiligheid te optimaliseren. Bij een leasemaatschappij kun je al je voorkeuren doorgeven om de geschikte bedrijfswagen samen te stellen. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden bij verschillende maatschappijen of vraag offertes aan om een leasecontract af te sluiten dat bij jou past.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen