Expo Che
Image default
Banen en opleidingen

Github: instructies voor gebruik

job consultants

Als u op zoek bent naar IT-specialisten, zal het ons niet verbazen dat Github al uw thuisplatform voor u is. Wat maakt het zo bijzonder?

De meest elementaire en beknopte beschrijving van GitHub is de cloud voor ontwikkelaars. Een plek waar u, ongeacht de grootte, uw bestanden kunt opslaan, kunt samenwerken met andere ontwikkelaars en uw programmeervaardigheden kunt verbeteren. In het kort, stel je voor dat je een portret schildert en het opslaat in een opslagplaats zoals “ArtHub”. Je lijkt het leuk te vinden, maar je staat altijd klaar voor opmerkingen van andere artiesten, soms heb je bewerkingen en hulp nodig – om je werk steeds beter te doen. Andere makers helpen je helemaal, of ze kunnen de originele versie van je portret maken en op basis hiervan hun eigen versie van het meesterwerk maken. Kortom, het is geen wonder dat er zoveel ontwikkelaars op GitHub zijn. Ze vliegen als bijen naar honing … En de rekruteurs in deze keten, blijkbaar, imkers?

Stel je voor dat je een portret schildert, en je bewaart het in een soort opslagplaats zoals “ArtHub”. Je kunt het verbergen en alleen aan je moeder laten zien, of je kunt vragen om commentaar te geven op het werk van andere artiesten of zelfs wijzigingen aan te brengen – en dit alles zodat je je werk steeds beter kunt doen. Er is nog een andere optie: andere makers kunnen de originele versie van je portret nemen en op basis hiervan hun eigen versie maken. U kunt onmiddellijk taken voor uw leerlingen instellen, onderscheidingen ontvangen voor hun werk, enzovoort.

Kortom, het is geen wonder dat er zoveel ontwikkelaars op GitHub zijn. Het is gewoon een handig hulpmiddel en behoorlijk veelzijdig, ongeacht welke technologie u bezit. Ze vliegen hier als bijen naar honing. Ja, we hebben deze metafoor hier gebruikt om te zeggen dat recruiters in deze keten imkers zijn ????

Sinds mei 2019 heeft GitHub meer dan 37 miljoen gebruikers en meer dan 100 miljoen repositories (waarvan er minstens 28 miljoen publiekelijk beschikbaar zijn), waarmee het ’s werelds grootste repository van broncode is.

In ieder geval uploaden niet alleen kleine bedrijven hun projecten naar GitHub. U kunt opslagplaatsen en giganten vinden zoals Facebook, Netflix en Amazon.

De cijfers zijn indrukwekkend, nietwaar? Daarom is het geen wonder dat bijna elke ontwikkelaar (en we zijn er naar op zoek) een account op GitHub heeft. Er is allerlei interessante informatie, waaronder:

  • Gebruikersnaam;
  • huidige werkgever;
  • ontwikkelaar locatie;
  • E-mailadres;

de links die ze hebben gekozen om weer te geven – daar vindt u aanvullende informatie over de kandidaat;

het aantal abonnees – 2-10 is goed, 11-25 is uitstekend, 26-75 is gewoon extreem cool (en betekent hoogstwaarschijnlijk dat de vriend zeer gerespecteerd wordt in zijn vakgebied), en als er 75+ is, dan is het gewoon een soort ster en neem je hem in dienst het zal oh, hoe moeilijk zijn!

bijdragen – zoek in deze sectie naar trefwoorden die verband houden met de codeertalen waarin de persoon gewoonlijk schrijft, het trefwoord “rails” zal bijvoorbeeld zichtbaar zijn als deze persoon Ruby on Rails-inhoud heeft toegevoegd;

repositories zijn open source-projecten die een persoon heeft gekozen om te hosten op GitHub, en projecten die hij heeft gekopieerd (in de “gevorkte” jargon);

Er zijn codevoorbeelden op GitHub-profielen, waarmee u kandidaten sneller kunt inhuren en het testen van codes kunt overslaan. Maar eerst moeten deze mensen worden gevonden.

talent management

https://www.globalrecruitment.info/