Expo Che
Image default
Banen en opleidingen

Technical jobs

technical jobs  vacatures.today


Als technicus van het ondergrondse kabelnetwerk (ook bekend als “lasser”) , ben je een van onze dagelijkse helden. Je verbindt de stad met de digitale wereld van morgen en staat in voor de uitbreiding, herstelling en onderhoud van het netwerk. Daarom werk je vaak graag buiten als je op reis bent.

Een diploma is niet vereist, we hopen de basiskennis van techniek en elektriciteit, affiniteit met ICT en een diepe liefde voor klanten onder de knie te krijgen. Je komt uiteindelijk terecht in een team dat constant aan het verbeteren is. U krijgt unieke training in ons lokale trainingscentrum, in-company beroepsopleidingen en tal van beroepsmogelijkheden. Als monteur ondergronds kabelnet werk je elke dag in de buurt en breng je veranderingen aan bij onze klanten. Geïnteresseerd in? Bekijk onze vacatures, wie weet zijn wij op zoek naar collega’s bij jou in de buurt!

Onze technici en klantinterventie zijn ook dagelijkse helden. Zij staan ​​in voor de installatie en het onderhoud van -diensten voor onze residentiële en professionele klanten. Ben je graag onderweg? Hou je van mensen in de buurt? Dan is deze baan wellicht iets voor jou. Diploma is niet nodig, we hopen wel basiskennis op te doen van techniek en elektriciteit, affiniteit met ICT en digitale technologie en liefde voor klanten. Je komt uiteindelijk terecht in een team dat constant aan het verbeteren is. U krijgt een unieke training in ons plaatselijke trainingscentrum, “on-the-job training”, en krijgt veel carrièremogelijkheden in ons bedrijf. Als klantinterventie monteur werk je in de buurt en breng je dagelijks veranderingen aan bij onze klanten. Geïnteresseerd in? Bekijk onze vacatures, wellicht zijn we ook op zoek naar collega’s bij jou in de buurt!

 

Zie meer vacatures voor technishe beroepen vacatures.today

 

https://vacatures.today/technical-jobs.html