Expo Che
Image default
Auto

Lease nu een Citroën Berlingo

Je bent net begonnen met je eigen bedrijfje en het wordt tijd om bestellingen te gaan bezorgen. Al die kratten passen niet achterop je fiets en de auto van je moeder is ook maar een klein boodschappenmonster. Een auto aanschaffen is nog aan de dure kant, daarom is een auto leasen de perfecte oplossing voor jou als beginnende ondernemer. Om meteen flitsend, maar toch ook zakelijk, voor de dag te komen is het een goed idee om een Citroën Berlingo leasen. De perfecte maat voor een klein bedrijfje.

Zuinigste in zijn soort

Vaak zijn bedrijfswagens die geschikt zijn om veel spullen te vervoeren, niet zo heel erg zuinig. Op het eerste gezicht lijkt de Berlingo in de C-klasse ook niet zuinig, maar de nieuwste versie is uitgerust met de nieuwste motoren. Deze nieuwe motoren zorgen voor een laag brandstofverbruik en ook nog eens een lage CO2-uitstoot. Uiteindelijk bespaart dit dus in kosten bij het tanken en in je bijtelling voor de Belastingdienst.

Tweedehands of nieuw leasen

Leasen als een bedrijf gebeurt al jaren en is tegenwoordig zelfs de norm geworden als het gaat om de aanschaf van auto’s. Je hoeft er niet altijd voor te kiezen om een auto nieuw te leasen. Als beginnend ondernemer kan het zelfs voordeliger zijn om een tweedehands auto te leasen. Die zijn goedkoper, omdat de afschrijving van een auto vaak in het tweede jaar plaatsvindt. Daarmee gaan je maandelijkse kosten meteen een heel stuk omlaag. Een ander voordeel van tweedehands leasen zijn de reparaties die bij een tweedehands auto veel vaker voorkomen. In een leaseplan worden de kosten van zulke reparaties meegenomen. Je komt dus niet meer opeens langs de weg stil te staan zonder lege portemonnee. Alles is al fijn geregeld en na slechts een telefoontje worden al die problemen opgelost, zonder dat het je een cent extra kost.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen