Expo Che
Image default
Auto

Samen op stap? Groepsvervoer taxi Rotterdam staat voor je klaar

Een avondje op stap met vrienden of met zijn allen naar een concert. Heel gezellig, maar het vervoer is vaak een punt van discussie. Wie rijdt er, bij wie kunnen er minstens vijf mensen in de auto, wie is de BOB? Maar ook periodiek vervoer naar school of dagbesteding voor mensen met een beperking leent zich uitstekend voor groepsvervoer. Groepsvervoer taxi Rotterdam is dan een goede keuze.

Taxibusjes

Veel taxibedrijven in Rotterdam en omgeving hebben de beschikking over taxibusjes voor 8 of 16 personen. Deze taxibusjes zijn speciaal ingericht voor het vervoeren van groepen en het vervoer van mindervaliden. Het meenemen van een rolstoel of scootmobiel behoort meestal tot de mogelijkheden. Verschillende taxibedrijven in Rotterdam bieden groepsvervoer aan, zoeken op internet met de termen  “groepsvervoer” en “taxi” levert diverse links op naar taxibedrijven die vervoer voor meerdere personen aanbieden, vaak tegen speciale tarieven.

Uitgebreide mogelijkheden

Groepsvervoer kan voor veel ritten worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijke vakantie die op het vliegveld begint, dan is het huren van een taxibusje ideaal. Voldoende ruimte voor alle vakantiegangers en de bagage. Relaxt en op tijd arriveren op de luchthaven zodat er voldoende tijd is om in te checken en nog even taxfree te shoppen voordat het vliegtuig vertrekt. Ook de thuisreis kan worden geregeld zodat iedereen na afloop van de vakantie weer netjes met zijn bagage thuis voor de deur wordt afgezet. Dat is toch een stuk comfortabeler dan een overvolle trein of bus. Ook schoolvervoer is heel geschikt voor groepsvervoer per taxi. Kinderen die speciaal onderwijs volgen moeten vaak verder reizen, vaak kunnen zij door hun beperking niet op de fiets naar school. Dan is het voor de ouders een stuk relaxter om hun kind samen met schoolgenootjes per taxi te laten vervoeren dan dat zij dit vervoer zelf moeten regelen. Vaak is er een tegemoetkoming in de vervoerskosten mogelijk.

http://goedkopetaxirotterdam.nl/