Expo Che
Image default
Groothandel

Een John Deere zitmaaier maakt het maaien van uw grasveld tot een feestje

Het aanschaffen van een John Deere zitmaaier is een flinke uitgave, waarbij u zeker wilt zijn dat u de juiste keuze maakt. Gelukkig is er een ruim assortiment van verschillende zitmaaiers, waardoor er altijd wel een zitmaaier voor u bij zit. Heeft u bijvoorbeeld veel gras, maar is het wat smaller of staan er veel bomen of andere obstakels waar u tussen moet maaien? Of is uw grasmat meer van het rechttoe rechtaan type? In het eerste geval is een wendbare zitmaaier met een smaller maaidek zeer geschikt, terwijl u in het tweede geval juist beter voor een grotere zitmaaier gaat met een breder maaidek. Tussen het smalste en breedste maaidek zit ruim 50 centimeter verschil.

 

Welke John Deere zitmaaier is het meest geschikt?

Een zitmaaier die er net tussenin zit is de John Deere Z 335 e. Deze zitmaaier heeft een 20 pk 2 cilinder motor en heeft een relatief breed maaidek van 107 cm, maar is wel enorm wendbaar en snel. Het is qua vorm ook een ander soort zitmaaier dan degene die u doorgaans ziet. Bent u benieuwd of de Z 335 e zitmaaier of één van de andere John Deere zitmaaiers bij u past? U kunt deze en alle andere zitmaaiers van John Deere bekijken en uitproberen bij De Kock Machines, een familiebedrijf gelegen in de Betuwe. Met ruim 30 verschillende zitmaaiers vindt u zeker een geschikte zitmaaier. Naast de John Deere zitmaaiers verkopen ze hier ook zitmaaiers van Cub Cadet, Kubota en Stiga.

 

Gastvrijheid en een uitstekende service

Bij De Kock Machines in Lienden nemen ze alle tijd om samen met u te bepalen welke zitmaaier of andere machine het beste bij u past. Bij een wat grotere uitgave als een zitmaaier wilt u natuurlijk goed geïnformeerd een keuze kunnen maken. Daarom adviseren ze u bij De Kock Machines graag over alle zitmaaiers en kunt u uiteraard proefrijden om te bepalen met welke zitmaaier u het beste overweg kunt.

https://dekockmachines.nl

Gerelateerde artikelen

Online garagezeep kopen

De charme van Oude Louvre deuren

Korte vakantie