Expo Che
Image default
Bedrijven

De meest gestelde vragen over e-liquid

Er is nog veel onduidelijkheid over e-liquid en e-sigaretten. Daarom geef ik antwoord op de meest gestelde vragen over e-liquid. Om te beginnen: wat is e-liquid? Het wordt ook wel e-vloeistof genoemd. De vloeistof is nodig om elektrisch te kunnen roken. Alle e-sigaretten hebben e-liquid nodig om damp te kunnen produceren.

Wat zit er allemaal in e-liquid?

De hoofdingrediënten van e-liquid zijn Propyleen Glycol (PG) en plantaardige Glycerine (VG). Deze stoffen zijn niet schadelijk voor de gezondheid. E-liquid bevat ook aroma’s: geur- en smaakstoffen. Daarnaast kan de e-liquid ook nicotine bevatten. Als gebruiker mag ik dat zelf bepalen.

Welke smaak moet ik nemen?

Smaken verschillen. Veel e-rokers hebben frisse smaken als pepermunt of munt als favoriet. Je smaak kan veranderen. Probeer dus zoveel mogelijk smaken uit. Belangrijk: blijf niet hangen bij de tabak smaak. Het zal nooit exact dezelfde smaak worden die je gewend was.

Hoe damp ik het beste?

E-roken is niet hetzelfde als ‘normaal’ roken. Ik rook niet, ik damp met mijn e-sigaret. Ik damp het beste als ik rustiger en langer een teug neem, ongeveer 4 seconden. De smaak wordt dan voller.

https://www.e-liquidwinkel.nl/