Expo Che
Image default
Beauty en verzorging

Haar extentions makkelijk erin zetten

Met haar haar extentions kun je haren verlengen of van kleur veranderen en zelfs meer volume geven. Voor sommige is het erin zetten van de haar extentions moeilijk en kunnen ze het niet zonder hulp. Voor vele is dit al een reden om geen haar extentions te gebruiken.

Clip in

Nu is het erin zetten van haar extentions  heel makkelijk geworden door gebruik te maken van clip in extentions. Door gebruik van de clip in extentions kun je zelf je haren verlengen of meer volume geven. Je kunt wel iedere dag een andere kapsel gaan wanneer je de haar extentions goedkoop koopt bij https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions in de webshop.

Leren om de extensions erin te zetten

De clip in extensions zijn makkelijk erin te zetten maar je moet hiervoor wel de juiste techniek leren. Als je het nooit eerder hebt gedaan kan het de eerste keer een beetje lastig zijn. We hebben daarom een filmpje uitgekozen met uitleg over het erin zetten van clip in extensions en deze filmpje vind je hieronder.

Als je nog vragen hebt aan de hand van het filmpje of meer informatie wil kun je ook contact opnemen met de maker van het filmpje. Ze zal graag al je vragen willen beantwoorden en op weg helpen.