Expo Che
Image default
Auto's en Motoren

Elektrische bedrijfswagen huren voor korte of lange termijn

Met een elektrische bedrijfswagen die je kan huren bij Move2Green, rijd je niet alleen comfortabel, maar ben ook nog eens goed bezig voor het milieu. De wereld beweegt in een sneltempo richting het afscheid van fossiele brandstoffen. Die zijn namelijk zeer vervuilend en passen dus niet meer in de wereld van de toekomst. Je kiest daarom het best bij de renting van een wagen voor een elektrisch model. De kortverhuur van een elektrische auto is voordelig én groen!

Je kiest volledig zelf voor een longlease of shortlease

Zoals je merkt op move2green.be, krijg je de keuze tussen een kortverhuur en een longlease van een elektrische auto, maar wat betekent dat juist? Wanneer je de renting van een wagen zoekt voor een korte periode, is een shortlease ideaal. Dat houdt namelijk in dat je de bedrijfswagen gaat huren voor een termijn korter dan zes maanden. Deze dienst is ideaal als je tussen twee bedrijfswagens inzit en een tijdelijke oplossing zoekt hiervoor. Weet je echter al dat het toch meer dan een jaar gaat duren voor je een andere wagen koopt? Dan is de longlease een betere optie. Hiervoor bieden deze experten in de verhuur van elektrische wagens eveneens een speciale formule voor aan. Gedurende vier jaar kan je een bedrijfswagen huren bij Move2Green. Na twee jaar kan je reeds een andere auto kiezen. Wil jij dus graag het nieuwste Tesla-model? Of wil je eens een heel ander merk, zoals Polestar? Dankzij de longlease van dit wagenrentingsbedrijf is het allemaal mogelijk.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de lease

De renting van een wagen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem maken ze het papierwerk snel in orde, zodat je eenvoudig een bedrijfswagen kan huren. Bekijk dus zeker de opties voor de kortverhuur en longlease van een elektrische auto en vraag snel een offerte aan voor de auto die aan al jouw wensen voldoet. Zij helpen je zo snel mogelijk verder.