Expo Che
Image default
Groothandel

Snel uw pakketten verzendklaar maken met een omsnoeringsmachine

U kunt uw pakketten in een paar tellen verzendklaar maken met een omsnoeringsmachine. Dit handige apparaat stelt u in staat om dozen heel eenvoudig goed te verpakken. Door een band om de doos te bevestigen is de kans op beschadiging onderweg een stuk kleiner. Zeker als u kwetsbare spullen verstuurt is het heel belangrijk dat u een deugdelijke verpakking gebruikt. Zo niet dan is de kans op schade groot en dit zal dan weer leiden tot klachten en negatieve reviews online. Voorkom dit nu heel eenvoudig door uw zendingen goed te verpakken met een omsnoeringsmachine.

Breng simpel een band aan om al uw dozen

Met omsnoeringsmachines brengt u heel eenvoudig een stevige band aan om ieder formaat doos. Plaats de doos bij de machine, steek de band in de geleider en schakel het apparaat in. De band wordt om de doos bevestigd en direct vast gelast. U kunt zelf instellen hoe strak de band moet zitten. De meeste machines zijn geschikt voor verschillende formaten banden. De klant kan de band eenvoudig lostrekken of met een schaar of mes doorknippen of –snijden. De band die gebruikt wordt is van stevige kunststof en kan dus tegen een stootje. Uw pakketten komen gegarandeerd ongeschonden aan op hun bestemming.

Een machine voor omsnoering gratis uitproberen

Bent u benieuwd of een omsnoeringsmachine ook in uw bedrijf een aanwinst is? U kunt hem nu gratis een week uitproberen. Neem hiervoor contact op met Fixpack Verpakkingstechniek. Dit bedrijf levert verschillende modellen. U kunt als u twijfelt over het merk of type natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen u graag helpen met deskundig advies. Fixpack Verpakkingstechniek levert daarnaast ook rollen met band voor een omsnoeringsmachine en allerlei andere verpakkingsmaterialen waarmee u uw zendingen goed en veilig kunt versturen zowel binnen Nederland als daarbuiten. Tevens beschikt het bedrijf over een eigen technische dienst waar u een beroep op kunt doen als uw machine onverhoopt een storing geeft.