Expo Che
Image default
Winkelen

Aluminium binnendeuren voor ieder design

De aluminium binnendeuren van IDA sluiten met een tijdloze uitstraling aan bij heel diverse interieurs. IDA staat voor Interior Doors Aluminium en zoals de naam al weggeeft worden de binnendeuren van IDA vervaardigd uit aluminium. Daarbij wordt de combinatie met glas gemaakt, wat zorgt voor een open en ruimtelijk effect. De aluminium binnendeuren en binnenwanden van IDA kunnen in een scala aan kleuren geleverd worden, wat ertoe bijdraagt dat ze snel aansluiting vinden bij jouw interieur. Daarnaast kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld een klassieke, industriële of moderne deurklink om het product verder te personaliseren.

Kies voor een binnendeur met een industriële look

Doordat er gebruik wordt gemaakt van een speciale poederlak met hamerslag effect hebben de aluminium binnendeuren een karakteristieke industriële, stalen look. Ze zijn echter wel drie keer zo licht als staal en slanker dan bijvoorbeeld houten deuren. Daarbij is aluminium erg eenvoudig te onderhouden zodat je lang en optimaal kunt genieten van de aluminium binnendeuren. Nog een bijkomend voordeel is dat je met de binnendeuren van IDA een duurzaam product in huis haalt. Aluminium is een volledig recyclebaar materiaal, waardoor het keer op keer hergebruikt kan worden. Deze aankoop draagt daarom bij aan een beter milieu.

Keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen

De aluminium binnendeuren en binnenwanden van IDA kunnen in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Denk bijvoorbeeld aan een enkele deur, dubbele deur of pivot- of taatsdeur. De binnenwanden kunnen vast zijn, met een hoek gecreëerd worden of met een deuropening. Daarbij kun je dus zelf de binnendeuren en wanden personaliseren en laten aansluiten bij jouw interieur door onder andere te kiezen voor een gewenste kleur en deurklink. Mocht je alvast wat wooninspiratie willen opdoen, dan vind je op de website van IDA een overzicht van diverse projecten en veel extra informatie. Je kunt ook altijd contact opnemen met IDA wanneer je een specifieke woonwens hebt, samen met jou zal dan naar de mogelijkheden gekeken worden.

https://idadoors.com