Expo Che
Image default
Eten en drinken

Deze frituur komt aan huis langs voor al uw feesten

Een frituur die aan huis langs komt en uw trakteer op versgebakken frieten en snacks, het is geen loze droom. Dit is exact wat Friet & Co biedt met zijn mobiele frituur. De frituurwagen van het bedrijf is helemaal uitgerust om ter plaatse verse, artisanale frieten te bakken. Perfect voor uw wijkfeest of tuinfeest! Bovendien komt deze mobiele frituur niet enkel aan huis, ook bedrijven kunnen op locatie genieten van de verse frieten uit deze wagen. Wilt u meer weten over wat deze mobiele frituur u juist te bieden heeft? Lees dan zeker verder!

Laat de mobiele frituur op locatie Belgische frieten bakken

Er is niets zo lekker als verse, Belgische frieten gebakken op artisanale wijze; en nu kunt u deze lekkerheden ook delen met al uw vrienden en familie. Friet & Co komt met zijn frituur aan huis langs of op het werk wanneer u een feest of event organiseert. Daarbij zorgt dit bedrijf voor een heerlijke maaltijd met voor elk wat wils: frieten, snacks en sauzen à volonté. Gedurende twee uur lang serveert het personeel van de mobiele frituur deze lekkerheden zodat niemand met honger naar huis gaat. Uiteraard wordt er tijdens het bakken en de bediening steeds rekening gehouden met de hoogste mate van hygiëne.

Ontdek meer informatie op de website

Wilt u de mobiele frituur van Friet & Co aan huis laten kome, maar bent u bang dat dit de duur is? Geen zorgen! Dankzij de vaste kostprijs per persoon, afhankelijk van de gekozen formule, en een vaste prijs voor de verhuur van de mobiele frituur, weet u op voorhand de exacte kostprijs. Aarzel dus niet om snel een offerte aan te vragen voor uw event! Dit kan via de website van Friet & Co. Daar vindt u ook meer informatie over de mogelijkheden van deze frituur aan huis.