Expo Che
Image default
Eten en drinken

Je eigen verse pizza beleggen doe je met verse ingrediënten

Ben jij een echte liefhebber van pizza? Kies er dan voor om zelf pizza te beleggen met verse ingrediënten op een smaakvolle bodem. Er gaat namelijk niets boven een heerlijk stukje pizza met jouw favoriete beleg! Dankzij de meer dan 100 pizzarecepten van Tante Fanny doe je gegarandeerd nieuwe ideeën op. In de verschillende recepten laten zij zien dat je echt alle kanten op kunt als het om het beleggen van een pizza gaat. Zo bereid je in een handomdraai de meest lekkere kant-en-klare pizza’s met een pizzabodem op rol van Tante Fanny.

 

Laat je inspireren voor het beleggen van je eigen favoriete pizza

Wanneer je een pizza zelf gaat beleggen kan vers bladerdeeg niet ontbreken. Kies bij Tante Fanny uit drie verschillende soorten degen op rol: vers spelt-pizzadeeg van 100 procent speltbloem, vers pizzadeeg met tomatensaus en vers pizzadeeg zonder saus. Geniet hierbij van echte Italiaanse smaak en de eerste stap van jouw pizza is gezet. Het verse deeg is opgerold op bakpapier, waardoor deze direct klaar is voor gebruik. Daarbij worden de ingrediënten altijd zorgvuldig gekozen om de kwaliteit van het deeg te garanderen. Zo kom jij kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers niet tegen en is het deeg volledig vegetarisch. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken bij het beleggen van jouw pizza? Ontdek dan alle pizzarecepten op de website en laat je verassen door de vele mogelijkheden. Zo kom je pizza met spruitjes, broccoli, zalm of geitenkaas tegen waarmee jij jouw bezoek positief kunt verassen.

 

Neem een kijkje bij de heerlijke bladerdeeg recepten

Met het bladerdeeg op rol van Tante Fanny kun je werkelijk alle kanten op. Zeker wanneer je eens iets nieuws wilt proberen zit er voor iedereen die van zowel hartige als zoete hapjes houdt wel iets tussen. Zet in een handomdraai de meest lekkere bladerdeegrecepten op tafel en download het receptenboekje via de website. Serveer ongetwijfeld iets unieks op tafel en ontdek jouw favorieten bij de originele bladerdeeg recepten van dit bedrijf!