Expo Che
Image default
Zakelijke dienstverlening

Elektrische materialen bestellen bij een échte professional

Wilt u uw klanten voorzien van de allerbeste elektrische materialen, zodat ze met plezier bij u terug blijven komen? Dan moet u natuurlijk op zoek gaan naar een betrouwbare partner met de nodige ervaring in de sector. Die partner vindt u bij DM. Zij leveren al jaren elektrische componenten en materialen aan bedrijven, groothandels en particulieren over heel België. Lees verder en u ontdekt vanzelf wat hun service zo goed maakt.

Wat heeft deze specialist te bieden?

DM staat in de eerste plaats voor een jarenlange ervaring. Hun bedrijf werd reeds in 1974 opgericht. In die tijd, startten ze met een samenwerking met twee topmerken: Bals en Hensel. Ondertussen beschikken ze over een portfolio van samenwerkingen met internationale gerenommeerde merken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Worklite, Doepke, Power Boozt of Elkutec. Voor elk merk kunt u via de webshop van DM gemakkelijk nagaan welke producten ze aanbieden. Verder staan ze ook voor een persoonlijke service. Indien u voor hen kiest, zullen ze er dan ook alles aan doen om een goede, betrouwbare zakenrelatie op te bouwen. Heeft u vragen over bepaalde producten of twijfelt u bijvoorbeeld tussen verschillende verdeelkasten? Dan staan ze voor u klaar met alle nodige informatie en advies, zodat u de juiste beslissing kunt maken. Indien u op zoek bent naar bepaalde elektrische materialen, maar deze niet kunt vinden, kunt u hen overigens altijd contacteren. In hun eigen atelier kunnen ze verschillende machines en componenten op maat maken.

Ga voor langdurige samenwerkingen

Als verkoper van elektrische materialen zijn langdurige samenwerkingen uiteraard erg interessant. Hoe beter men elkaar kent, hoe beter de samenwerking loopt en vlotter de communicatie verloopt. Daar kunnen uw klanten dan ook alleen maar van profiteren. Bent u ervan overtuigd dat een samenwerking interessant kan zijn voor u? Neem dan contact met hen op. Zij hebben klanten over heel België en voegen u graag toe aan hun klantenbestand.