Expo Che
Image default
Woningen

Offertes kopen

Welke plastic ramen zijn beter om in een privéwoning te plaatsen.

De energie-efficiëntie van een huisje hangt grotendeels af van de beglazing. Het is erg belangrijk om het correct te kiezen en te installeren. In dit artikel leert u welke ramen het beste zijn voor een landhuis en hoe u deze kiest. De aanbevelingen zijn gebaseerd op de ervaring van de installateurs van ons bedrijf en onze klanten. We glazuren vakkundig openingen van elke vorm en afmeting, we kennen de voordelen van verschillende oplossingen.

Hoogwaardige ramen in het huis moeten de warmte op betrouwbare wijze in de kamer houden, beschermen tegen kou, neerslag en straatlawaai, vrij licht doorlaten en goed passen in het interieur en de gevel. Een goed geselecteerde en uitgevoerde beglazing lost al deze problemen met succes op.

In cottages wordt hout, aluminium of kunststof aangebracht.

hout – ziet er rijk uit, draagt ​​bij aan het creëren van gezelligheid, maar vereist veel zorg en is noodzakelijkerwijs bedekt met vuur, vocht, bioprotectieve verbindingen;
aluminium – geschikt voor beglazing van niet-residentiële gebouwen als er geen thermische inzet in het profielsysteem zit; warm aluminium is geschikt voor de woonkamer, omdat het is afgedicht, bestand tegen harde wind, schokken, weinig weegt, maar meer kost dan plastic;
PVC is het meest praktische beglazingsmateriaal; Met moderne kunststofprofielen kunt u een raam van elke vorm maken, ze worden gebruikt om standaard, niet-standaard, gedraaide, panoramische ramen te maken. Dankzij shpros, laminering, verschillende configuraties van glaslatten passen ze goed bij het ontwerp van elk huisje.
Warm kunststof kozijnen voor uw woning van het originele REHAU profiel met duurzaam beslag kunt u bij ons bestellen. Het systeem dat op betrouwbare wijze beschermt tegen straatlawaai, is het meest in trek bij onze klanten, zelfs als er een weg of een treinstation buiten de ramen is.
Weet u niet zeker welk profiel u moet kiezen voor de ramen van uw landhuis? Bel ons op het telefoonnummer dat op de website staat, of bel gratis naar de balie en laat een verzoek achter in het formulier. Deskundigen helpen u bij het kiezen van het profielsysteem dat optimaal is voor uw taken en object.
Ontwerpkenmerken van ramen voor een privéwoning. In de opening, meestal van één tot drie vleugels, wordt soms ook een spiegel bevestigd – voor het raam. Het is handiger om er grote ramen mee te openen, bij het ventileren is het niet nodig om de vensterbank leeg te maken, een dergelijk ontwerp is veiliger voor kinderen en dieren.
Kader. De vorm van kunststof ramen voor een privéwoning kan verschillen – REHAU-profielen kunnen worden gebruikt voor het beglazen van rechthoekige en gevormde openingen. We bestellen gewelfde, ronde, driehoekige, trapeziumvormige ramen.
Openingsmethoden. Deuren die opengaan zijn zwaai-, vouw-, slinger-, bovenste of onderste scharnierende, shtulpovye, schuifcompartiment of accordeon. Het verticale of liggerprofiel is handig voor ventilatie, de schuifregelaar bespaart ruimte. De zwenksystemen draaien in axiale richting en maken de ronde opening nog origineler.
Bepaal welke kunststof ramen u kiest voor een privéwoning, op basis van uw voorkeuren en beglazingseisen. Raamsystemen met vleugels van verschillende vormen en openingsconfiguraties kunnen in het huisje worden geïnstalleerd. Er zijn meestal meer mogelijkheden om originele oplossingen te creëren dan in een stadsappartement.
Weet u niet zeker welke ramen u moet kiezen voor uw landhuis? Nodig een specialist uit – bel gratis een balie. Hij zal niet alleen de openingen meten, maar zal ook helpen bij het nauwkeurig selecteren van het profiel, de bevestigingsmiddelen en het oriënteren van prijzen. We bestellen steeds vaker panoramische beglazingen van cottages. Het is beter om in de ontwerpfase te voorzien in de installatie van grote Franse deuren. Ze zijn zwaar en moeten worden ondersteund door stevige muren en funderingen.
Dubbele beglazing op kunststof ramen in een woonhuis
De glasvulling van het profiel bepaalt in grote mate het niveau van thermische bescherming van de opening. Het comfort in de kamer en het gebruiksgemak van de ramen hangen ervan af. Dankzij moderne glazen zakken kunt u aanzienlijk besparen op energiebronnen, uw cottage beschermen tegen kou, lawaai, fel zonlicht en indringers.

Een glazen eenheid is een systeem van hermetisch geïntegreerd glas, de holtes waartussen zijn gevuld met lucht of inert gas. Tussen de glazen zit een afstandhouder. Een typisch glaspakket bestaat uit 4 mm glazen met een tussenruimte van 6-8 mm. Een dergelijk systeem wordt geïnstalleerd in niet-residentiële gebouwen, op balkons. Glazen verpakkingen met één kamer worden in zomerhuisjes geïnstalleerd voor seizoensgebruik.

Offertes kopen

{{externalimage}}

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/