Expo Che
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoektocht naar incassobureau

Ik ben een zoektocht naar incassobureau aan het houden (klik hier voor Van Loon Incasso Advocaten). Ik heb namelijk een klant die maar liefst 4 rekeningen nog niet heeft betaald. Die rekeningen praten we over zeer serieuze bedragen en ik vind het al te lang duren voor de klant van plan is te gaan betalen. Het zit namelijk zo: Ik heb de klant 5 weken geleden de facturen gestuurd van de laatste rekening en daarvoor heeft die ook al niets betaald. Ik vind het dus een beetje vervelend worden en daarom ben ik op zoek naar een incassobureau die mij daarbij kan helpen. Ik wil namelijk zo snel mogelijk mijn geld ontvangen omdat ik het zelf anders ook moeilijk krijg. Het zijn namelijk vrij hoge bedragen waar ik zelf ook rekeningen van kan betalen. In dit blogje lees je welk incasso het is geworden.

 

Googelen op incassobureau

Ik ben dus gaan Googelen op incassobureau en kwam al vrij snel op de website van incassoadvocaten.nl. De volledige naam van het bedrijf is Van Loon Incasso Advocaten en is gevestigd in Veenendaal, provincie Utrecht. Het bedrijf leek me een goed bedrijf met allemaal gespecialiseerde mensen. Ze hebben ook een slagingspercentage van maar liefst 89% en dat geeft mij toch wel een goed gevoel dat ik snel mijn geld terug kan krijgen zonder dat er conflicten onstaan met de klant en dat de klantrelatie met diegene gewoon goed blijft en ik daar vervolgens gewoon mee verder kan gaan zonder weer een bureau daarvoor in te moeten schakelen. Ik vind het vervelend dat het zo moet gaan maar het is niet anders.

 

Van Loon Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten heeft mij geholpen mijn geld terug te krijgen. Dit deden ze door in eerste instantie een brief te sturen naar de debiteur en vervolgens langs te gaan bij het bedrijf en een verklaring te zoeken voor zijn daden dat hij de rekeningen niet betaald. Het is allemaal snel geregeld en na zo een 2 weken heb ik mijn geld gekregen van alle openstaande rekeningen bij die klant. Bedankt Van Loon Incasso Advocaten voor de goede service!