Expo Che
Image default
Dienstverlening

Dit is de beste kine in Hoogstraten

Sport u vaak? Dan is de kans groot dat u vroeg of laat een blessure oploopt. Dat is natuurlijk allesbehalve ideaal wanneer u een fervent sporter bent. Daarom is het zo belangrijk om een goede kinesist te hebben. Een uitstekende kine in Hoogstraten is MOVE TO GO. Deze praktijk is opgericht door een zeer gemotiveerde en bekwame kinesiste, die methodes uit verschillende disciplines combineert om tot een zeer doeltreffende behandeling te komen. Ze heeft namelijk meerdere opleidingen gevolgd op gebied van kinesitherapie, osteopathie en dry needling. Kortom, zij weet ongetwijfeld hoe ze uw blessure kan genezen.

Wat is kinesitherapie?

De term ‘kinesitherapie’ komt van de Griekse woorden ‘kinesis’ (beweging) en ‘therapeia’ (behandeling). Het betekent dus letterlijk ‘behandeling door beweging’. Een kinesist gaat samen met jou gerichte oefeningen uitvoeren om zo je blessure of pijnklachten te genezen. Kinesitherapie is nuttig bij verschillende soorten problemen, zoals:

–        Sportblessures

–        Post-operatieve revalidatie

–        Rug- en nekklachten

–        Duizeligheid

–        Hoofdpijn

En nog veel meer! Deze kine in Hoogstraten kijkt echter niet enkel naar het lichaamsdeel waar de blessure of pijnklachten zich situeren. Ze ziet het lichaam als één geheel en gaat dus het hele lichaam aanpakken. Zo wordt de behandeling nog eens zo doeltreffend. Volstaat kinesitherapie niet? Dan past ze ook technieken uit de osteopathie en/of dry needling toe. U hoort het al, deze kinesiste zorgt voor de allerbeste behandeling.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u een afspraak maken bij deze kine in Hoogstraten? Of heeft u nog vragen over haar of over haar werking? Neem dan zeker contact met haar op om een afspraak te maken of om uw vragen te stellen. U kunt bij haar steeds rekenen op een snel antwoord. Jullie gaan dan spoedig aan de slag om aan uw klachten te werken. Voor u het weet, bent u eindelijk van uw blessures verlost!

https://movetogo.be/