Expo Che
Image default
Dienstverlening

Een luchtdichtheidsmeting laten uitvoeren

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf om een professionele luchtdichtheidstest te laten uitvoeren? Dan zit u goed bij Thermodetect in Beervelde. De experten kunnen op korte tijd de kwaliteit van de luchtdichtheid in elk gebouw meten en beoordelen. Op die manier meten ze luchtdebieten die door uw gebouw gaan en zijn lekken zo makkelijk op te sporen. Deze service is met de juiste apparatuur mogelijk in particuliere woningen, bedrijven, installaties en constructiedelen. De ervaren vaklui van dit bedrijf beschikken over veel ervaring en de juiste tools om een meting snel en grondig uit te voeren.

Laat een luchtdichtheidstest doen door een professional

Als u een grondige luchtdichtheidstest wilt laten uitvoeren in uw woning, appartement of gebouw, moet u bij Thermodetect zijn. Met behulp van een blowerdoortest kunnen specialisten gemakkelijk de luchtdichtheid meten in elk gebouw. Het is essentieel om meer informatie te krijgen over de luchtlekken in uw woning of in bepaalde installaties. Een gunstige luchtdichtheid draagt namelijk voor een groot stuk bij aan uw energieverbruik. Bespaar samen met een dit bedrijf op uw kostbare energie en doe een beroep op het deskundig advies. Met de meest vooruitstrevende technieken en moderne apparatuur zorgen de experten voor een optimaal en efficiënt testresultaat. Zo bent u op korte termijn geholpen en weet u exact welke plekken in uw woning meer aandacht nodig hebben. Hoe luchtdichter uw woning is, hoe meer energie u bespaart.

Vertrouw op een deskundige meting

Het hoofddoel van een luchtdichtheidstest is het opsporen van luchtlekken in een huis of gebouw. De meeste van die lekken bevinden zich in onder andere venstertabletten, ramen en rolluikkasten. Na het meten van de luchtdichtheid weet u dan ook precies welke aanpassingen nodig zijn in uw woning. Verhoog de EPC- waarde van uw huis op een efficiënte manier. Met een snelle test weet u exact waar u moet gaan isoleren. Vaak gaat dit slechts om een kleine aanpassing die veel geld kan besparen.