Expo Che
Image default
Eten en drinken

Catering Antwerpen: een totaalpakket

Bij een zoektocht naar een catering in Antwerpen, is de uitdaging vaak om een flexibele partij te vinden. Misschien heeft u specifieke wensen en wilt u het liefst altijd een compleet etentje tijdens een event. Of gaat u toch voor wat snacks of een lichte maaltijd? Bij JÖRD is het mogelijk om voor elk evenement de catering te verzorgen. Of dit nu gaat om een verjaardag, trouwfeest, communie of bedrijfsfeest. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd bij JÖRD. Genieten van lekker en lokaal eten staat centraal bij deze cateraar.

 

Streekproducten centraal bij deze catering uit Antwerpen

Streekproducten en vooral vers eten zijn het allerbelangrijkst als het aankomt op het eten van JÖRD. In welke vorm dan ook. Kok Kelly Verborgstadt gebruikt daarbij streekproducten van lokale leveranciers en werkt daardoor dus enkel met seizoensproducten voor de gerechten en menu’s. Dus u kunt herfstachtige gerechten in de herfst verwachten en lichte, frisse maaltijden in de zomer wanneer groenten en fruit volop in de groei zijn. Bovendien kan er hierdoor elke keer een verrassend menu samengesteld worden. Ook kunt u wensen doorgeven wat betreft het eten. Niks staat vast en er is ontzettend veel mogelijk voor uw event! De gerechten zijn bovendien voor zowel volwassenen als kinderen toegankelijk. Dus mocht u een event voor familie organiseren en er zijn kinderen bij, dan is dit geen probleem.

Home cooking is een ware beleving!

In de zomer is het natuurlijk de perfecte tijd om een barbecue te houden. Wilt u liever tijdens het event met gasten of vrienden praten? Laat het outdoor cooking dan maar aan JÖRD over. Dit nemen ze graag uit handen zodat u zich op andere dingen kan focussen. Of ben u op zoek naar home cooking opties? Ook dat is iets wat JÖRD voor u kan doen. Mooie gerechten bereid in uw eigen keuken of gehuurde keuken. Zo ziet u hoe er vers gekookt wordt en zijn uw gasten geëntertaind.

https://jordcatering.be/