Expo Che
Image default
Groothandel

Een auto en de import ervan naar België overlaten aan professionals

Wilt u graag de import van een auto naar België overlaten aan echte professionals? Dan is Trex Cars uit Pelt dé perfecte partij voor u. Bij een auto kopen vanuit Duitsland geldt, hoe duurder of exclusiever de wagen, hoe groter het prijsverschil met België. Bij het kopen en de import van een auto naar België, vanuit Duitsland of een ander EU-land, komt heel wat kijken, zowel administratief als logistiek. Gelukkig kunt u met een gerust hart rekenen op deze specialisten in het importeren van een auto naar België.

Hoe verloopt de import van uw auto naar België?

De import van een auto naar België verloopt in zeven simpele stappen, waarbij deze professionals u graag in bijstaan:

–          Stap 1: de zoekopdracht. De professionals zoeken de juiste auto voor u.

–          Stap 2: Contact met de verkoper en prijsonderhandeling.

–          Stap 3: Voertuigcontrole: deze stap is optioneel en mits een kleine bijdrage. Hierbij gaan deze experts in import van een auto naar België uw auto van top tot teen bekijken en eventuele schade opsporen.

–          Stap 4: Deal sluiten en betaling.

–          Stap 5: Verzekerd transport: uw auto komt zonder problemen en volledig verzekerd bij u terecht.

–          Stap 6: Douane en preregistratie: uw aanvraag bij de douane wordt volledig door deze experts geregeld.

–          Stap 7: Keuring, levering en service na verkoop.

Aarzel zeker niet om een beroep te doen op de kennis en jarenlange ervaring van deze professionals in het kopen en de import van een auto vanuit Duitsland of ander EU-land naar België.

Informeer naar een van de vele mogelijkheden

Twijfel zeker niet om informatie te vragen door contact op te nemen met deze professional in het kopen en de import van een auto vanuit Duitsland naar België. Dat doet u door middel van de contactgegevens, contactformulier, e-mail en telefoonnummer, op de handige en toegankelijke website van deze experts in de import en het kopen van een auto vanuit Duitsland naar België.